Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paheena liika voin käyttö leivän päällä

Vierailija
10.07.2018 |

Ei nyt nokareittain, mutta kun toiset rapsuttaa veitsellä ohuen kerroksen niin itse tykkään runsaammasta kerroksesta. Muita paheita ei sitten olekkaan, en käytä alkoholia herkkuja ja karkkeja. Mut kai tälläkin sen ennenaikaisen sydärin saa itselleen. Useimmiten ruisleipää ja rasvana oivariinia pehmeästi levittyvää.

Kommentit (32)

Vierailija
1/32 |
10.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ok

Vierailija
2/32 |
10.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ethän sä voita edes käytä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/32 |
10.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

On niitä pahempiakin asioita. Et sentään tee kuten mä. Mä laitan vielä suolaa päälle. Sydänkohtausta odotellessa...

Vierailija
4/32 |
10.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oivariinissa kai voita ja rypsiöljyy siinä keltaisessa

Vierailija
5/32 |
10.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laittaisitkin voita, jäis ne sydärit saamatta :)

Vierailija
6/32 |
10.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama mulla, se on vain niin hyvää... 

Paino on kuitenkin ihan sopiva, niin ei kauheasti motivaatiota tätä tapaa muuttaa -- ei verenpainetta, kolesteroli ihanteellinen. 

Mutta voisi sitä silti vähentää. Käytän sitä Oivariinia, jossa on 80 prossaa voita ja vain öljyä pehementämässä. Voin maku, mutta helpommin levittyvä.

Eli käytännössä voita, niin ilmeisesti sinäkin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/32 |
10.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi!

Vierailija
8/32 |
10.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitää nälkää paremmin eikä tarvi syödä ku se yksi leipä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/32 |
10.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sama mulla, se on vain niin hyvää... 

Paino on kuitenkin ihan sopiva, niin ei kauheasti motivaatiota tätä tapaa muuttaa -- ei verenpainetta, kolesteroli ihanteellinen. 

Mutta voisi sitä silti vähentää. Käytän sitä Oivariinia, jossa on 80 prossaa voita ja vain öljyä pehementämässä. Voin maku, mutta helpommin levittyvä.

Eli käytännössä voita, niin ilmeisesti sinäkin?

Ei se ole käytännössäkään voita.

Vierailija
10/32 |
10.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkin käytän oivariinia on paljon pehmeämpää ja notkeamapaa kuin se kivikova voi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/32 |
10.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

On niitä pahempiakin asioita. Et sentään tee kuten mä. Mä laitan vielä suolaa päälle. Sydänkohtausta odotellessa...

Sama ja parasta, kun laittaa voita, tomaatinsiivuja ja suolaa. Kuollaan sitä kuitenkin, sydänkohtaus on nopea tapa.

Vierailija
12/32 |
10.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyl leipiä tulee aina syötyä kaksi, muuten jää parittomia sinkkuleipiä pussiin 😢

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/32 |
10.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minäkin käytän oivariinia on paljon pehmeämpää ja notkeamapaa kuin se kivikova voi.

Oivariini yms. voi-kasvirasvasekoitteet ovat uusavuttomille.

Vierailija
14/32 |
10.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sama mulla, se on vain niin hyvää... 

Paino on kuitenkin ihan sopiva, niin ei kauheasti motivaatiota tätä tapaa muuttaa -- ei verenpainetta, kolesteroli ihanteellinen. 

Mutta voisi sitä silti vähentää. Käytän sitä Oivariinia, jossa on 80 prossaa voita ja vain öljyä pehementämässä. Voin maku, mutta helpommin levittyvä.

Eli käytännössä voita, niin ilmeisesti sinäkin?

Se puuttuvat 20% ovat syy sille, ettei tuotteen nimi enää ole VOImariini.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/32 |
10.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oivariini ei ole voita. Se on pilattu sillä rypsillä.

Itse höylään juustohöylällä normaalisuolaisesta meijerivoista viipaleita. Juustohöylä on siis mun voiveitsi.

Vierailija
16/32 |
10.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oivariini ei ole voita. Se on pilattu sillä rypsillä.

Itse höylään juustohöylällä normaalisuolaisesta meijerivoista viipaleita. Juustohöylä on siis mun voiveitsi.

Samoin minä käytän juustohöylää tuohon tarkoitukseen. Tulee nättiä ja siistejä viipaleita.

Vierailija
17/32 |
10.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sama mulla, se on vain niin hyvää... 

Paino on kuitenkin ihan sopiva, niin ei kauheasti motivaatiota tätä tapaa muuttaa -- ei verenpainetta, kolesteroli ihanteellinen. 

Mutta voisi sitä silti vähentää. Käytän sitä Oivariinia, jossa on 80 prossaa voita ja vain öljyä pehementämässä. Voin maku, mutta helpommin levittyvä.

Eli käytännössä voita, niin ilmeisesti sinäkin?

No, eihän se voita ole.

Vierailija
18/32 |
10.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täällä taas voin kannattajat nosti kättään joten kertokaa, miten voi tukkii vähemmän verisuonia kuin margariini? Käsittääkseni voi on kovaa rasvaa.

Vierailija
19/32 |
10.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Täällä taas voin kannattajat nosti kättään joten kertokaa, miten voi tukkii vähemmän verisuonia kuin margariini? Käsittääkseni voi on kovaa rasvaa.

Kova rasva ei tuki verisuonia.

Margariini on hyvin rankasti prosessoitua kovetettua kasvirasvaa. Siemenöljystä valmistettua. Omaa huonon rasvahappoprofiilin. On pahaa.

Vierailija
20/32 |
10.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oivariini ei ole voita. Se on pilattu sillä rypsillä.

Itse höylään juustohöylällä normaalisuolaisesta meijerivoista viipaleita. Juustohöylä on siis mun voiveitsi.[/quote

Hyvä idea, käyn ostamassa juustohöylän, kiitos. Olen kaapinut perunankuorimapuukolla tähän asti.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän yksi