Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Siis miten tomaattimurskaa haudutetaan ilman, että se pärskii joka paikkaan?

Vierailija
04.07.2018 |

Nih.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
04.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helloissa on yleensä lämpötilan säädin, kannattaa asettaa miedompi lämpö ja kansi päälle.

Vierailija
2/6 |
04.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

What #1 said.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
04.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun laitat vesihauteeseen ei pärski.

Vierailija
4/6 |
04.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitän wokkipannussa, ei ole kantta. Hellan 3 tuntuu olevan liian suuri, 2 taas liian pieni. Ei poreile.

Vettä kun ei voi liikoja lisäillä.

Vierailija
5/6 |
04.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisää hiukan vettä ja kiehuttele miedommalla lämmöllä. Voit pitää kantta poiskin, niin se lisätty vesi haihtuu. Mutta olennaisinta on, että et pidä lämpöä liian kovalla.

T. Kokki

Vierailija
6/6 |
04.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä kahdeksan