Mitä tästä grillaamisesta meuhkataan, eihän nämä maistu hyvältä:(
Lopetan heti alkuunsa grillaamisen kun jotenkin pliisun makuista.
Jungner sanoi paheekseen hernekeiton, olen samoilla linjoilla. Tämä grillaamine non sellaista pakopullaa.
Kommentit (12)
Mainokset täynnä samassa liemessä uivia lihoja. Muistelisin että nuorempana nämä grilliruuat maistui paremmalta.
ap.
Käypä ostamassa kunnon naudan ulkofilettä ja marinoi itse yön yli. Sitten grillailun jälkeen lautaselle ja lasillinen punaviiniä ohelle, ja kerro oliko mautonta.
Oikeastaan ainut mihin olin jotenkin tyytyväinen oli luuttomiksi kynityt broilerinkoivet, mutta sitten grillimaisterin kaslerpihvit oli yhtä tyhjän kanssa. Tulee vaan paha olo.
Ehkä kokeilen seuraavaksi (juhannuksena) jauhelihapihvejä, ehkä niihin saa jotain makua.
ap.
Nam on hyviä. Grillattua kanaa, sieniä, tomaatteja, maisseja, ruisleipää... Niiden kanssa jotain hyvää salaattia.
Kokeileppas nuorta välilihaa se on herkkua.
Jos sinä et osaa laittaa ruokaa, se tuskin on meidän vikamme.
Uusavuttomat ostelee liejulihoja. Prot marinoivat itse lihat.
Niin on, ja kaikki kylmenee heti kun pihalla syödään, ihan turhaa hommaa.