Ttyhmä kysymys! Jos laitan paistin yöksi uuniin ja jätän päiväksi jäähtymään?
Kauanko tuo säilyy sitten hyvänä tuon jälkeen? En ehdi jäähdyttää ennen töihin lähtöä, joten suunnittelin että laitan vaan uunin kiinni ja jätän sen sinne muhimaan vielä päiväksi. Asun yksin, joten söisin tuosta varmaan koko viikonlopun, kai se säilyy hyvänä?
Kommentit (5)
No kun jotenkin en uskalla jättää uunia päiväksi päälle! En tiedä miksi.. Nyhtöpossun aion tehdö jokatapauksessa eli se kyllä sopii tuohon tarkoitukseen, mutta että päiväksi ilman valvontaa...
Taidan suosiolla tehdä tuon paistin vasta viikonloppuna. Johan tuohon aamullakin kuluu aikaa, kun alkaa säätämään ja laittamaan uuniin.
Vierailija kirjoitti:
No ei säily! Osta jokin haudutukseen sopiva pala ja jätä se kuumaan uuniin (min. 60 astetta) päiväksi. Missään nimessä kypsä paisti ei voi olla puolta päivää huoneenlämmössä varsinkaan, jos sitä aiotaan syödä vielä päivien päästä.
Opettele pölvästi lukemaan
No jos menee aamulla töihin ja laittaa uunin kiinni lähtiessä, niin ei se lihan lämpötila heti laske. Mä söisin itse hyvin uudelleen kuumennettaessa noin tekemääni lihaa, mutta en tarjoaisi muille.
No ei säily! Osta jokin haudutukseen sopiva pala ja jätä se kuumaan uuniin (min. 60 astetta) päiväksi. Missään nimessä kypsä paisti ei voi olla puolta päivää huoneenlämmössä varsinkaan, jos sitä aiotaan syödä vielä päivien päästä.