Kauanko purkkihernekeittoa keitetään ja missä lämpötilassa? (Jalostaja)
Purkin kyljessä ei ole ohjetta ja netistä löydetyt ohjeet sotivat keskenään. Apua äkkiä!
Kommentit (41)
Kiehautat sen vain nopeasti, annat kiehua pari minuuttia. Levy kutoselle.
Eikai kukaan syö purkkihernekeitto!? Nopsaa itse valmistaa herneistä ja palvikinkusta hernarin ja on halvempaa plus parempaa.
Ei sitä tarvi keittää. Lämmittäminen riittää. Siitä saa myös hyviä vegaanipihvejä kun leikkaa siitä pötkelöstä siivuja, leivittää ja paistaa rasvassa.
Muista sekoittaa sitä välillä ettei jää pohjaan. Jos kiehautat kutosella, niin käy kuin tomaattikastikkeelle eli roiskuu pahasti.
Vierailija kirjoitti:
Eikai kukaan syö purkkihernekeitto!? Nopsaa itse valmistaa herneistä ja palvikinkusta hernarin ja on halvempaa plus parempaa.
Älä viitsi! "Nopsaa valmistaa".....;P
Vierailija kirjoitti:
Eikai kukaan syö purkkihernekeitto!? Nopsaa itse valmistaa herneistä ja palvikinkusta hernarin ja on halvempaa plus parempaa.
Ihan hyvää se purkkihernarikin on kun siiihen laittaa mustapippuria, valkosipulia, palvikinkkua ja sinappia.
Vierailija kirjoitti:
Eikai kukaan syö purkkihernekeitto!? Nopsaa itse valmistaa herneistä ja palvikinkusta hernarin ja on halvempaa plus parempaa.
Tuskin niitä huvikseen valmistetaan
Ap kysyi purkkihernarin lämmitysohjetta ja eikö täällä jo joku elbaileva idiootti ala selittää ihan muuta.
Ni, pääsihän pätemään 🤣
3 vaihtoehtoa
1. kylmänä
2. 50 asteiseksi lämmitettynä
3. kiehautettuna.
Lämmität vaan kattilassa tai mikrossa, ei sitä keitetä. Itse syön kylmänä suoraan purkista. Jos oikein fiilistelen, niin lämmitä kattilassa. Paistan paistinpannussa jauhelihaa joukkoon, mutta se onkin jo juhlaruokaa :D.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eikai kukaan syö purkkihernekeitto!? Nopsaa itse valmistaa herneistä ja palvikinkusta hernarin ja on halvempaa plus parempaa.
Ihan hyvää se purkkihernarikin on kun siiihen laittaa mustapippuria, valkosipulia, palvikinkkua ja sinappia.
Ja/tai smetanaa, sipulisilppua
Pistä purkki uuniin 200 astetta 20 min ja syö suoraan purkista.
Ap, mitähän ruokaa osaat valmistaa?
..se purkkikeitto on valmista keittoa, jonka voit vain lämmittää. Lisää 1/2 tölkillistä vettä sekaan ja sekoita välillä...vaikka jotkut sanookin, että hernekeitto on oikeaoppista silloin, kun sen antaa palaa vähän pohjaan :D
Vierailija kirjoitti:
Ap kysyi purkkihernarin lämmitysohjetta ja eikö täällä jo joku elbaileva idiootti ala selittää ihan muuta.
Ni, pääsihän pätemään 🤣
Kiitos kun pilasit minun illan. Minä liotan itse herneet ja lisään palvikinkun niskaa siihen hernekkeittoon lopuksi. Purkkiruuat on täynnä niitä e koodeja ym. lisäaineita. Onko sinulla nyt hyvä mieli kun sait minulle pahan mielen? Mikä sinun onkelma oikein on kun olet noin ilkeä !?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ap kysyi purkkihernarin lämmitysohjetta ja eikö täällä jo joku elbaileva idiootti ala selittää ihan muuta.
Ni, pääsihän pätemään 🤣Kiitos kun pilasit minun illan. Minä liotan itse herneet ja lisään palvikinkun niskaa siihen hernekkeittoon lopuksi. Purkkiruuat on täynnä niitä e koodeja ym. lisäaineita. Onko sinulla nyt hyvä mieli kun sait minulle pahan mielen? Mikä sinun onkelma oikein on kun olet noin ilkeä !?
Onkelma ja e koodit. Nyt herneet likoamaan hernekkeittoa varten. Ja palvikinkun niskaa siihen. Voi perse ja pää!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ap kysyi purkkihernarin lämmitysohjetta ja eikö täällä jo joku elbaileva idiootti ala selittää ihan muuta.
Ni, pääsihän pätemään 🤣Kiitos kun pilasit minun illan. Minä liotan itse herneet ja lisään palvikinkun niskaa siihen hernekkeittoon lopuksi. Purkkiruuat on täynnä niitä e koodeja ym. lisäaineita. Onko sinulla nyt hyvä mieli kun sait minulle pahan mielen? Mikä sinun onkelma oikein on kun olet noin ilkeä !?
Onkelma ja e koodit. Nyt herneet likoamaan hernekkeittoa varten. Ja palvikinkun niskaa siihen. Voi perse ja pää!
Jos sinä et osaa tehdä hernekkeittoa niin ei se ole minun mikreeni tai propleema. Sinulla taitaa kalsarit hinkata ja olla paha olla kun noin tiuskit. JA syö vaan niitä e koodeja mutta älä lapsille niitä anna! Miksi sinä ihan oikeasti olet noin ilkeä etkä suostu keskustelemaan asioista niinkuin akuiset!?
Joko on sunnuntain hernekkeitot porisemassa pavuthan on liotettu jo lauantaina valmiiksi niin enään ei tarvitse kuin keittää ja lisätä niskasiivut joukkoon sakeaan.
Minkähänlaisen klöntin saisi, jos lihatiskiltä pyytäisi palvikinkun niskaa :)
No joo: vähän vettä kattilaan, sinne hernaripurkin sisältö, lämmitetään, annokseen kourallinen sipulisilppua. Pierettää, se on varma.
Levy täysille, valmista kunnea palohälytin huutaa. Bon apetit!