Onko missään kaupan levitteessä vain voita ja oliiviöljyä?
Nopeatsi vilkaisten näyttää siltä, että noissa Flora&voi-tyyppisissä sekoituksissa on myös rypsyöljyä ja palmuöljyä.
Onko missään vain voita ja oliiviöljyä? Miten niitä voisi sekoittaa itse?
Kommentit (21)
Vierailija kirjoitti:
Ei ole noissa valmiissa sellaista. Tässä ohje miten sekoitusta voi helposti tehdä: https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/36186/Oliivi%C3%B6ljy-voiseos/
Ja tuosta kun vielä jättää veden pois, niin käy hyvin paistamiseenkin.
Oliiviöljyä 1/3, voita 1/3 ja vettä 1/3
toi on ihan voita siis, vaikka merkki on creme bonjour, ei ole tuorejuustoa. Ihan on iso paketti ja lidlistä taisin ostaa.
Tässä vielä tietoa tosta minkä kuvan laitoin.
Crème Bonjour Voi & Oliiviöljy Normaalisuolainen on maistuva ja monikäyttöinen levite, joka sopii leivän päälle, ruoanvalmistukseen, paistamiseen ja leivontaan.
Voi & Oliiviöljy Normaalisuolainen on vähälaktoosinen ja se sisältää 70 % rasvaa. Rasian koko on 400 grammaa.
Kokeile levitettä esimerkiksi munavoihin, keitettyihin uusiin perunoihin tai höyrytetyn parsan kanssa.
Oliiviöljyllä maustetun levitteen lisäksi Crème Bonjour -sarjaan lukeutuu Voi &
Vierailija kirjoitti:
toi on ihan voita siis, vaikka merkki on creme bonjour, ei ole tuorejuustoa. Ihan on iso paketti ja lidlistä taisin ostaa.
Ja siinä on myös rypsiöljyä ja palmuöljyä noiden voin ja oliiviöljyn lisäksi.
Vierailija kirjoitti:
Tässä vielä tietoa tosta minkä kuvan laitoin.
Crème Bonjour Voi & Oliiviöljy Normaalisuolainen on maistuva ja monikäyttöinen levite, joka sopii leivän päälle, ruoanvalmistukseen, paistamiseen ja leivontaan.
Voi & Oliiviöljy Normaalisuolainen on vähälaktoosinen ja se sisältää 70 % rasvaa. Rasian koko on 400 grammaa.
Kokeile levitettä esimerkiksi munavoihin, keitettyihin uusiin perunoihin tai höyrytetyn parsan kanssa.
Oliiviöljyllä maustetun levitteen lisäksi Crème Bonjour -sarjaan lukeutuu Voi &
Ainesosat: VOI (22%), oliiviöljy (puhdistettu oliiviöljy 20%), ekstra-neitsyt oliiviöljy (0,4 %)), palmuöljy, vesi, rypsiöljy, KIRNUMAITO, suola (1,5%), luontainen aromi, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), happo (maitohappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), A- ja D- vitamiini. Rasvaa 70%: maitorasvaa 18% ja kasvirasvaa 52%.
Samoilta sivuilta.
Creme Bonjourissa on kaikenlaisia öljyjä: Ainesosat: VOI (22%), oliiviöljy (puhdistettu oliiviöljy 20%), ekstra-neitsyt oliiviöljy (0,4 %)), palmuöljy, vesi, rypsiöljy, KIRNUMAITO, suola (1,5%), luontainen aromi, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), happo (maitohappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), A- ja D- vitamiini. Rasvaa 70%: maitorasvaa 18% ja kasvirasvaa 52%.
(https://www.cremebonjour.fi/tuotteet/voi-oliivioljy-normaalisuolainen/)
Sekään ei siis innosta. Hitto jos pitää alkaa itse sekoitella.
Ap, samat ajatukset ollut jo tovin.
#muutakinhommaaolisi
Onkohan tämä nyt sitten vaikeaa tehdö tehtaassa? Vai eikö säily? Ostaisin!
Palmuöljy on voita ja oliiviöljyä terveellisempää. Voissa on transrasvoja ja oliiviöljyssä tulehdusta aiheuttavia omega-6 rasvoja.
Saapas nyt nähdä heräävätkö palastatrollit alapeukuttamaan. Sellaista se yleensä on kun vauva foorumilta hakee ravitsemusneuvoja.
https://www.valio.fi/tuotteet/voi-ja-muut-rasvat/valio-oivariini-oliivi…
Itse käytän tätä kaikkeen.. leivälle, paistamiseen, vihannesten joukkoon...
Vierailija kirjoitti:
Onkohan tämä nyt sitten vaikeaa tehdö tehtaassa? Vai eikö säily? Ostaisin!
No mutta ei se ole vaikeaa tehdä itsekkään.
Ap pistä oma gourmee-voi-yritys pystyyn. Mä ostan sun tuotteita.
Vierailija kirjoitti:
Ap pistä oma gourmee-voi-yritys pystyyn. Mä ostan sun tuotteita.
Tässä olisikin ideaa!
Vierailija kirjoitti:
toi on ihan voita siis, vaikka merkki on creme bonjour, ei ole tuorejuustoa. Ihan on iso paketti ja lidlistä taisin ostaa.
Ei se kyllä mitään voita ole.
Ap ei jaksa yrittäjäksi, mutta ryhtyisikö joku muu?
Ei ole noissa valmiissa sellaista. Tässä ohje miten sekoitusta voi helposti tehdä: https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/36186/Oliivi%C3%B6ljy-voiseos/