Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi lohi pitää muka suolata? Itse leikkaan paloja leivän päälle suoraan ilman suolausta

Vierailija
28.04.2018 |

Ja hyvältä maistuu. Suola pilaa helposti kalan oman maun.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
28.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raa'asta kalasta?

Vierailija
2/4 |
28.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Raa'asta kalasta?

Tietysti. Mietipä, mitä sushi on.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
28.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yöökkk. En syö sushia enkä mitään graavia kalaa, vaikka suola on sitä jotenkin "kypsyttänyt". Lohi kelpaa mulle vain lämminsavustettuna tai muuten täysin kypsäksi valmistettuna. Ja ilman suolaa sen tunkkainen maku olisi vastenmielinen.

Vierailija
4/4 |
28.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se taitaa säilyä ja kypsyä. Kala on tuotetuote, tänään hyvää ja huomenna jo vanhaa