Kasvislisukkeita ruualle?
Kommentit (27)
Ja nimenomaan kasvisruoan kasvislisukkeita, kiitos.
Hyvä kasvislisuke on mehevä naudan entrecote-pihvi.
Vierailija kirjoitti:
Hyvä kasvislisuke on mehevä naudan entrecote-pihvi.
Ilman tätä loistavaa huumoripläjäystä yksikään kasvisruokaketju ei ole täydellinen.
Nimenomaan silme pihville kasvislisukkeita
Ap
Uunipellillä paahdetut kasvikset ihan perus uunijuuresten malliin ja hyvin maustettuna tai jotain vähän eksoottisempaa, kuten tahinissa pyöritellyt paahdetut kukka- tai parsakaalit, puolikkaat ruusukaalit balsamicolla pannussa...
Mitäs se kasvisruoka enää mitään kasvislisukkeita tarttee.
Vierailija kirjoitti:
Mitäs se kasvisruoka enää mitään kasvislisukkeita tarttee.
Jos ruokana on esim. papuja sipulitomaattikastikkeessa, niin kyllä sen kylkeen kivasti sopii vaikkapa paahdettu kukkakaali.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitäs se kasvisruoka enää mitään kasvislisukkeita tarttee.
Jos ruokana on esim. papuja sipulitomaattikastikkeessa, niin kyllä sen kylkeen kivasti sopii vaikkapa paahdettu kukkakaali.
No eikä sovi. Kakkakuulit on prseestä!!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitäs se kasvisruoka enää mitään kasvislisukkeita tarttee.
Jos ruokana on esim. papuja sipulitomaattikastikkeessa, niin kyllä sen kylkeen kivasti sopii vaikkapa paahdettu kukkakaali.
No eikä sovi. Kakkakuulit on prseestä!!
Olet söpö.
Läski on ruokaa, muut on lisukkeita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitäs se kasvisruoka enää mitään kasvislisukkeita tarttee.
Jos ruokana on esim. papuja sipulitomaattikastikkeessa, niin kyllä sen kylkeen kivasti sopii vaikkapa paahdettu kukkakaali.
No eikä sovi. Kakkakuulit on prseestä!!
Olet söpö.
Niin sinäkin.<3 Kakkakuulat ei!
Vihreet pavut pikaseen keitettyinä ja sen jälkeen voissa pannulla pyöräytettynä, suolalla maustettuna. Nam.
Itse tykkään myös ohrasta kylkiäisenä, mutta tuntuu että oon aikalailla ainoa joka siitä pitää...
Höyrytetyt porkkana, parsakaali, kukkakaali. Öljyripsaus ja suolat päälle jos tykkää.
Paahdetut siemenet ja pähkinät rokkaa kans.
Oodi hapankaalille. Sitä voi syödä sellaisenaan, lämmitettynä, paistoksissa, keitoissa, minkä tahansa kastikkeen kaverina... Halpaa ja terveellistä.
Vierailija kirjoitti:
Vihreet pavut pikaseen keitettyinä ja sen jälkeen voissa pannulla pyöräytettynä, suolalla maustettuna. Nam.
Niin ja siis voissa valkosipulin kans paistettuna! Piste iin päälle.
Papuranskikset tai lantturanskikset.
Paistetut parsakaalit ja kukkakaalit on semmoinen arkinen, mitä me käytetään monta kertaa viikossa lisukkeena. Helppo, nopea ja hyvän makuinen.
Kookospalmuranut tai uppopaistetut kuusenkävyt.
Kesä kun tulee niin ai että pikaisesti paistettuja horsman versoja!
Yhden epätavallisen voisin vinkata: paistettu porkkanaraaste. Raasta porkkana karkealla terällä ja paista pannussa melko kovalla lämmöllä viitisen minuuttia. Mausteeksi suolaa, sitruunamehua tai viinietikkaa ja ehkä meiramiakin. Paistorasvana käytän oliiviöljyn ja voin sekoitusta.