Vaalea vai tumma soijarouhe?
Olen käyttänyt ainoastaan tummaa soijarouhetta tähän saakka, nyt ostin marketin valikoiman puuttellisuuden vuoksi vaaleaa soijarouhetta ja mietin mikä ihmeen ero näillä on ? Onko kyseessä vain väriasia? Vaalean ilmoitetaan sopivan broileriruokien asemasta ja tumman soijarouheen passaavan jauheliharuokiin. Kokemuksia, tietoa? Kiitos. :-)
Kommentit (4)
Niin se puolisokin sanoi. :-) Rape?
Yhden valmistajan sivulta selvisi että tumma soijarouhe on värjätty sokerikulöörillä. Sen jälkeen olen käyttänyt vaaleaa, mielestäni rouheen värillä ei ole väliä mutta ennemmin syön värjäämätöntä.
Mun tietääkseni (vertailin joskus tuoteselosteita) ne on ihan samaa tavaraa ja erona pelkästään se, että tumma on värjätty.
Samaa pahvirouhetta eri väreissä.