Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Poron paistia: mutä ja miten siitä ruoka?

Vierailija
19.03.2018 |

Sain tuliaisuksi palan poron paistia ja haluaisin valmistaa siitä hyvän kastikkeen tai jonkun uuniruuan tai siis jotain? En ole ikinä porosta mitään tehnyt enkä paljon syönytkään joten neuvoja tarvitaan.
Miten maustetaan, tarviiko lähteä jotain villimarjoja etsimään vau miten?
Ja en ole mikään kokenut ruuanlaittaja muutenkaan niin vähän jännittää tämä.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
19.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei, ei, älä nyt herranen aika silppua hienoa lihaa kastikkeeksi ☹️. Paista kokonaisena uunissa mediumiksi, ensin toki pinnat pannulla, ja tee hyvät lisukkeet. Perinteinen valinta olisi esimerkiksi puikulamuusi, paahdettuja juureksia ja puolukkahillo tai vaikka karpalokastike. Itse paistin mausteeksi riittää suola ja pippuri. Älä peitä poron hienoa makua. Jos haluat, voit käyttää mausteena myös katajanmarjaa.

Vierailija
2/2 |
19.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos olet ennen valmistanut riistaruokia, niin luovasti soveltaen vain eteenpäin. Takuulla onnistut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla