Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Poron paistia: mutä ja miten siitä ruoka?
19.03.2018 |
Sain tuliaisuksi palan poron paistia ja haluaisin valmistaa siitä hyvän kastikkeen tai jonkun uuniruuan tai siis jotain? En ole ikinä porosta mitään tehnyt enkä paljon syönytkään joten neuvoja tarvitaan.
Miten maustetaan, tarviiko lähteä jotain villimarjoja etsimään vau miten?
Ja en ole mikään kokenut ruuanlaittaja muutenkaan niin vähän jännittää tämä.
Kommentit (2)
Jos olet ennen valmistanut riistaruokia, niin luovasti soveltaen vain eteenpäin. Takuulla onnistut.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Ei, ei, älä nyt herranen aika silppua hienoa lihaa kastikkeeksi ☹️. Paista kokonaisena uunissa mediumiksi, ensin toki pinnat pannulla, ja tee hyvät lisukkeet. Perinteinen valinta olisi esimerkiksi puikulamuusi, paahdettuja juureksia ja puolukkahillo tai vaikka karpalokastike. Itse paistin mausteeksi riittää suola ja pippuri. Älä peitä poron hienoa makua. Jos haluat, voit käyttää mausteena myös katajanmarjaa.