Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

En ymmärrä meal preppaajia

Vierailija
18.03.2018 |

Voiko typerämpää olla kuin viettää vapaa-ajat laittamassa ja purkittamassa seuraavan viikon ruokia ja syödä ne sitten niistä muovikipoista vanhana. Miksi ei tuore joka päiväinen työpaikkalounas esim kelpaa?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
18.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en ainakaan jaksa kuskata niitä kippoja edes takas

Vierailija
2/3 |
18.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Moni nimenomaan pakkaa sen eilisen ruuan työpaikalle evääksi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
18.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos syön työmaaruokalassa työmaalounaan, saan silloin paljon pienempää palkkaa, kun se otetaan suoraan tilistä. Siksi teen omat eväät, vaikka siihen meneekin omaa aikaa.