Voiko olla ihanampaa kuin lautasellinen kuumaa, suolaista, voissa kelluvaa pastaa!
Ihanaa, aah puuh. Rakastaako joku muukin pastaa?
Kommentit (33)
Lautasellinen kuumaa suolaista voissa ja pekonissa kelluvaa pastaa.
M
Missä vaiheessa teidän kesän rantadieetti alkaa?
Vierailija kirjoitti:
Missä vaiheessa teidän kesän rantadieetti alkaa?
Näillä näkymin ei koskaan. Pasta nimittäin loppu, pitää ostaa lisää. Olen ajatellut aloittaa juoksuharrastuksen, niin voin syödä joka päivä pastaa.
ap
Nam :) . Ja kun siihen lisää vielä perunaa sekaan niin ihan sikahyvää! Ja olen tosissani, mä syön tosi harvoin pastaa / perunaa, joten nautin niistä ihan hirveästi kun sallin itselleni. Ja juustoa päälle. Ahh.
Ylikypsää porsasta kermakastikkeessa smetanan kera....
Uudet perunut voin, tillin ja sillin kanssa...
Vierailija kirjoitti:
Missä vaiheessa teidän kesän rantadieetti alkaa?
Nyt alkaakin olla viimeiset hetket aloittaa kesän rantadieetti, mikäli nyt yleensä jäät ehtivät edes sulaa heinäkuuksi.
Kyllä, pastaa tännekin! Sopivan jämäkäksi keitettyä durum-pastaa, kastikkeena simppeli alfredo-kastike, kotitekoinen pesto tai vaikka ihan vaan voi, parmesaani ja rouhaisu mustapippuria. Kaveriksi palanen lohta. Tai ihan vaan sitä pastaa.
Ei ole pahaa myöskään kuuma tuore vehnäleipä, päällä voita. Tai voi-rypsiöljyseoksessa paistetut perunat, iso kiekko paistinpannulla vieraillutta vuohenjuustoa ja lusikallinen Lidlin karpalo-punaviinichutneyta.
Joo, mutta ei toi aloitus saanut ihan vettä mun kielelle. Elikkäs tuli kuva, että vähän liikaa voita..
Mitään vttu voita laittele, pestoa sen olla pitää. Voi haisee esinahalta.
https://marianniina.com/2016/08/02/tuoretomaattipasta/
Tää on parasta pastaa :) voisin syödä joka viikko.
Olen lukenut että tuo voipasta olisi italiassa yleinen ruoka kipeänä ollessa kun jotain pitää saada syötyä. Kokeilin ja en kyllä ymmärtänyt yhtään ko. makunautintoa. Maku oli tylsä/epämiellyttävä ja rasvasta liukkaat kelmeät spagetit aika ällöttäviä.
Lautasellinen spagettia vaikka pelkällä parilla ruokalusikallista paseerattua tomaattia olisi mennyt paremmin alas.
Vierailija kirjoitti:
Olen lukenut että tuo voipasta olisi italiassa yleinen ruoka kipeänä ollessa kun jotain pitää saada syötyä. Kokeilin ja en kyllä ymmärtänyt yhtään ko. makunautintoa. Maku oli tylsä/epämiellyttävä ja rasvasta liukkaat kelmeät spagetit aika ällöttäviä.
Lautasellinen spagettia vaikka pelkällä parilla ruokalusikallista paseerattua tomaattia olisi mennyt paremmin alas.
Voitakin on niin monenlaista ja eri makuista.
Olisit vielä laittanut 10 prk kermaa ja 2 kg juustoraastetta päälle ja syönyt suoraan tynnyristä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olen lukenut että tuo voipasta olisi italiassa yleinen ruoka kipeänä ollessa kun jotain pitää saada syötyä. Kokeilin ja en kyllä ymmärtänyt yhtään ko. makunautintoa. Maku oli tylsä/epämiellyttävä ja rasvasta liukkaat kelmeät spagetit aika ällöttäviä.
Lautasellinen spagettia vaikka pelkällä parilla ruokalusikallista paseerattua tomaattia olisi mennyt paremmin alas.
Voitakin on niin monenlaista ja eri makuista.
Millä voilla tämä sitten muuttuu herkuksi? Käytän valion normaalisuolaista.
Vierailija kirjoitti:
Mitään vttu voita laittele, pestoa sen olla pitää. Voi haisee esinahalta.
Keksin vaikka sata ja yksi parempaa ruokaa kuin rasvalammessa lilluvat nuudelit.
Pestoa, mozzarellaa, cashewpähkinöitä ja nauhapastaa... Nam.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olen lukenut että tuo voipasta olisi italiassa yleinen ruoka kipeänä ollessa kun jotain pitää saada syötyä. Kokeilin ja en kyllä ymmärtänyt yhtään ko. makunautintoa. Maku oli tylsä/epämiellyttävä ja rasvasta liukkaat kelmeät spagetit aika ällöttäviä.
Lautasellinen spagettia vaikka pelkällä parilla ruokalusikallista paseerattua tomaattia olisi mennyt paremmin alas.
Voitakin on niin monenlaista ja eri makuista.
Millä voilla tämä sitten muuttuu herkuksi? Käytän valion normaalisuolaista.
Joku pikkumeijerin voimakassuolainen luomu valkosipuliyrttivoi tms on ihan eri planeetalta kuin Valion bulkkien bulkki. Mutta kyllä sillä valiobulkillakin voi tehdä, sitten vain pitää hivenen lisätä noita makuja itse.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitään vttu voita laittele, pestoa sen olla pitää. Voi haisee esinahalta.
Kyllä uunista just otettu tirisevä pizza on parasta. Pasta on myös jees, mutta pizzaa ei voita mikään.