Jauheliha-makaronimössö
Miksi ihmeessä makaronin tilalla ei käytetä kasviksia/juureksia? Maku olisi parempi ja ravinnot olisivat täysin kohdallaan. Kauden kasvikset eivät kalliiksi tule.
Kommentit (5)
Niin, siitähän tulee sakkoja ja raipparangaistus, jos käyttää makaronin tilalla kasviksia.
Toisaalta, eihän se sitten olisi jauhelihamakaroni vaan jauhelihakasvis.
Minä paistan yleensä jauhelihan kanssa sipulia, porkkanaa ja parsakaalia ja sekoitan keitettyjen makaronien kanssa.
Minä lisään aina vihanneksia, esim. kesäkurpitsa, paprika, porkkana, varsiselleri, sipuli. En tosin jätä tummaa makaronia pois, koska mulle tulee nopeasti nälkä, jos en syö vähän jotain hiilaria.
Jokainen varmaa tunkee sinne mitä haluu? Itse laitan koskenlaskijaa.
Silloin se ei enää ole makaronimössö.
Kieltääkö joku?