Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kun laittaa riittävästi kermaa, kaikista ruoista tulee hyviä

Vierailija
26.02.2018 |

terkuin (hieman ylipainoinen) kotikokki

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
26.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makuasioita, naiset tykkää yleensä kevyistä ja terveellisistä, kulttuurin opettama juttu.

Vierailija
2/9 |
26.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun laittaa riittävästi kermaa, kaikista ruoista tulee saman makuisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
26.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämä ei kyllä valitettavasti pidä paikkaansa. Nykyään arvostetaan muitakin makuja ja ruuan värikkyyttä ja raikkautta. Kermalla on paikkansa mutta harva sillä enää haluaa kaikkea ruokaansa kuorruttaa. Kokilta on aikamoista mielikuvituksen puutetta lisätä kaikkeen kermaa.

Vierailija
4/9 |
26.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anoppini noudatti tuota hyvettä, kunnes lääkäri kielsi moisen sekä häneltä että mieheltään. Sen jälkeen suhtauduttiin paheksuvasti minuun, kun tarjoilin epähuomiossa kermaa kahvin seuraksi - herrasväki oli opetellut juomaan mustana :)

Niin kuin meillä ikinä olisi ollut kermaa pöydässä muuta kuin vieraskahveilla.

Itselläni oli myös jossain vaiheessa tapana huljutella kermaa varsinkin sunnuntairuokiin, mutta määrätietoisesti opettelin tavasta pois ja nyt on maku muuttunut niin, ettei se rasvainen suuntuntuma enää tunnu hyvältä. Jos osaa laittaa hyvää ruokaa, kermoja ei tarvita peittämään ruuan todellista makua.

Vierailija
5/9 |
26.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina laitetaan oikeaa voita ja kermaa ruokiin. Leivonnassa käytetään myös punaista maitoa.

Vierailija
6/9 |
26.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yäk, että jotain lehmän äidinmaitoa pitäisi syödä, no ei kiitos! Kuvottava ajatuskin. Söisit varmaan myös koiran tai sian äidinmaitoa? Sairasta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
26.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerma ei ole pakollista mutta erilaiset juustot kyllä sopii melkein mihin vaan. Itse asiassa monet ruuat on parempiakin ilman kermaa.

Vierailija
8/9 |
26.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aromisuolalla saa vielä kaksinverroin maukkaampaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
27.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä käytän hyvin vähän kermaa ruuanlaitossa, aromisuolaa (yök) vielä vähemmän.

Toki kanttarellikastike tai lihapullat kastikkeessa, carbonara ja smetanakanakin tehdään aitoon kermaan mutta meillä on käytössä kymmeniä reseptejä joissa kermaa ei ole ollenkaan.

Ja maku ruokiin tulee tuoreista tai kuivatuista yrteistä, valkosipulista, pippureista jne.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yksi yksi