Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Keliaakikot, resepti apua!

Vierailija
16.02.2018 |

https://kotiliesi.fi/resepti/appelsiinisuklaakakku/
Onnistuukohan tämä resepti korvaamalla suoraan vehnäjauhon gluteenittomiin jauhoihin

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
16.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uskon että kyllä, kunhan katsot tarkkaan että se gluteeniton jauho on nimenomaan sellaista tosi vaaleaa kakkujauhoa.

Vierailija
2/6 |
16.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onnistuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
16.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siivilöi tarkkaan. Gluteeniton jauho tekee helposti temput ja paakkuuntuu. Muuten sillä onnistuuu kyllä. :)

Vierailija
4/6 |
16.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vastauksista! Tämä on aivan herkku kakku ja haluaisin ystäville tarjota. Mikähän merkki olisi oikein teidän luottojauho tällaisiin kahvikakkuihin?

Vierailija
5/6 |
16.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä Pirkka gluteeniton jauhoseos on toimiva (huom, se vaalea!), mutta siinä on vehnätärkkelystä, joten jotkut välttelevät sitäkin. Gluteeniton kyllä on!

Varmaan tuo vehnä tekee just sen että toimii leivonnassa niin hyvin.

Semperillä on luontaisesti gluteeniton Fin mix- jauhoseos jossa ei siis ole käytetty viljoja laisinkaan, vaan jotain perunaa ja riisiä jne. Lopputuloksesta tulee vähän tiiviimpi.

Eli ratkaisevaa on, täytyykö olla luontaisesti gluteeniton vai käykö tuollainen ”gluteeni poistettu” -versio.

Vierailija
6/6 |
16.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset