Lemppari karkkisi
Mikä on lempikarkkisi alla olevista? Jos siis joskus edes syöt karkkia.
Kommentit (47)
Ufot ja värilliset Turkinpippurit.
Enpä muita karkkeja koskaan osta.
Lontoonlakritsista se sininen, jossa röpeliäistä.
Lontoonlakritsista se sininen, jossa röpeliäistä.
Nyt himoitsen sitä Cloetan Centeriä, se ihana valuva karamelli siellä sisällä ❤ Tiedänpä vaan että jos sellaisen söisin, tulisi oksettava olo, vauva ei tykkää makeasta 😁
Karkkia tulee syötyä ihan liikaa ja aina on vähän selainen plääh-fiilis, ei ne ikinä ole niin hyviä kun oli etukäteen kuvitellut :D
Irtokarkit, koska valikoima on hyvä ja saa valita monelaisia karkkeja. Erityisesti tykkään salmiakista kuten ufot ja turkinpippurit sekä kirpeistä hedelmäkarkeista kuten missä x.
Vierailija kirjoitti:
Yhdyssanakarkki!
Minäkin tykkään!
Vierailija kirjoitti:
Yhdyssanakarkki!
Minäkin tykkään!
Yleisesti suklaa. Tällä hetkellä lemppari on Pirkan valkoinen hasselpähkinäsuklaa.
Geisha oli ennen, mutta se näyttää tänä päivänä vanhalle ja harmaalle, ja maistuu oudolle.
Kaiken maailman karkit ja irtokarkit on aivan hirveää myrkkyä, pthyi. Pelkkää sokeria ja lisäaineita, hampaat ja vatsa kiittää, not. Nuorena söin joskus irtokarkkia vähän liikaakin, mutta enää ei pysty ollenkaan, tulee heti ällö ja sairas olo. Kroppa kai jotenkin osaa jo varoittaa siitä mitä roskaa on sisäänsä tunkemassa.
Vain suklaata ja pienissä määrissä lakritsia pystyn syömään. Salmiakkia en oikein pysty, vaikka siitä tykkäänkin. Ammoniumkloridi ei vain sovi herkälle vatsalleni. Myös ylimakeista ulkomaisista suklaista tulee kamala olo, joten laatua sen olla pitää. Muutoin kaikki suklaat käy, eli tumma, maito ja valkoinen, namnam.
Älkää ihmiset syökö irtokarkkimoskaa. :( Herkutelkaa vaikka aidolla suklaalla, kuivahedelmillä ja suolapähkinöillä.
Vierailija kirjoitti:
Aikoinaan ainakin pikkukioskeilta sai irtomyynnistä semmosia punaisia isoja huulia...Melko sitkeitä, mutta kuitenkin pehmeitä ja makeita. Nam. Siis tästä on varmaan 25 vuotta. Karkkia ei ole tullut mussutettua yli kymmeneen vuoteen. Mutta nyt kun mietin, niin myös
Wiener nougat ( se vanha ), Pätkis, Da Capo, Suffeli, Tupla, liitulakut, Haribon laukutoukat...
Niitä huulia saa muuten edelleen.. ainakin cittarissa ja Prismassa irtokarkkeina. Ihan super hyviä!!
Ne sellaset kirpeät vaaleansini-vaaleanpunaiset pullokarkit!
Vierailija kirjoitti:
Kaiken maailman karkit ja irtokarkit on aivan hirveää myrkkyä, pthyi. Pelkkää sokeria ja lisäaineita, hampaat ja vatsa kiittää, not. Nuorena söin joskus irtokarkkia vähän liikaakin, mutta enää ei pysty ollenkaan, tulee heti ällö ja sairas olo. Kroppa kai jotenkin osaa jo varoittaa siitä mitä roskaa on sisäänsä tunkemassa.
Vain suklaata ja pienissä määrissä lakritsia pystyn syömään. Salmiakkia en oikein pysty, vaikka siitä tykkäänkin. Ammoniumkloridi ei vain sovi herkälle vatsalleni. Myös ylimakeista ulkomaisista suklaista tulee kamala olo, joten laatua sen olla pitää. Muutoin kaikki suklaat käy, eli tumma, maito ja valkoinen, namnam.
Älkää ihmiset syökö irtokarkkimoskaa. :( Herkutelkaa vaikka aidolla suklaalla, kuivahedelmillä ja suolapähkinöillä.
Olen samaa mieltä kanssa. Mitä järkeä puputtaa tyhjiä kaloreita irtareista, kun voi saada ne vaikka paljon paremmasta suklaasta?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaiken maailman karkit ja irtokarkit on aivan hirveää myrkkyä, pthyi. Pelkkää sokeria ja lisäaineita, hampaat ja vatsa kiittää, not. Nuorena söin joskus irtokarkkia vähän liikaakin, mutta enää ei pysty ollenkaan, tulee heti ällö ja sairas olo. Kroppa kai jotenkin osaa jo varoittaa siitä mitä roskaa on sisäänsä tunkemassa.
Vain suklaata ja pienissä määrissä lakritsia pystyn syömään. Salmiakkia en oikein pysty, vaikka siitä tykkäänkin. Ammoniumkloridi ei vain sovi herkälle vatsalleni. Myös ylimakeista ulkomaisista suklaista tulee kamala olo, joten laatua sen olla pitää. Muutoin kaikki suklaat käy, eli tumma, maito ja valkoinen, namnam.
Älkää ihmiset syökö irtokarkkimoskaa. :( Herkutelkaa vaikka aidolla suklaalla, kuivahedelmillä ja suolapähkinöillä.
Olen samaa mieltä kanssa. Mitä järkeä puputtaa tyhjiä kaloreita irtareista, kun voi saada ne vaikka paljon paremmasta suklaasta?
Mulle tulee huono olo irtokarkeista myös. :S Liian makeaa tai jotain.
Vierailija kirjoitti:
Kaiken maailman karkit ja irtokarkit on aivan hirveää myrkkyä, pthyi. Pelkkää sokeria ja lisäaineita, hampaat ja vatsa kiittää, not. Nuorena söin joskus irtokarkkia vähän liikaakin, mutta enää ei pysty ollenkaan, tulee heti ällö ja sairas olo. Kroppa kai jotenkin osaa jo varoittaa siitä mitä roskaa on sisäänsä tunkemassa.
Vain suklaata ja pienissä määrissä lakritsia pystyn syömään. Salmiakkia en oikein pysty, vaikka siitä tykkäänkin. Ammoniumkloridi ei vain sovi herkälle vatsalleni. Myös ylimakeista ulkomaisista suklaista tulee kamala olo, joten laatua sen olla pitää. Muutoin kaikki suklaat käy, eli tumma, maito ja valkoinen, namnam.
Älkää ihmiset syökö irtokarkkimoskaa. :( Herkutelkaa vaikka aidolla suklaalla, kuivahedelmillä ja suolapähkinöillä.
Mulla ei ole tästä oikeastaan mitään hyvää sanottavaa, mutta koitan olla sentään kohtelias (toisin kuin sinä olit).
Suklaa tai lakritsi ei ole millään muotoa terveellisempää kuin muutkaan karkit. Jos haluat uskoa "luonnollisuuden" ylivertaisuuteen elintarvikkeissa, saat tehdä niin, mutta älä viitsi saarnata taikauskoasi muille ihmisille jotka koittavat elää omaa elämäänsä. Jos sinulla on laadukasta tutkimustietoa asiasta, ja liitteenä perustellut vertailut siitä, miten karkinsyönti muuttaa lisäaineiden määrää ruokavaliossa kokonaisuutena ratkaisevalla tavalla, voit toki kertoa siitä. Mutta ei sinulla ole.
Niin harvoin ja vähän kuin karkkia pitäisi syödä, ettei se olisi terveydelle haitaksi, ei ole merkitystä sillä valitseeko irtokarkit, "ulkomaiset ylimakeat heikkolaatuiset" suklaat vai luomukauralakritsin.
Nämä vain siksi, että ymmärrät ettet ole mitenkään niin käsittämättömän oikeassa kuin kuvittelet olevasi, että alentuva sävysi ja meidän tyhmempien opettaminen olisi perusteltua edes tältä kantilta.
Mutta ihan ennen kaikkea, älä tule kertomaan minulle tai kellekään muullekaan aikuiselle ihmiselle omien arvojesi ja kokemuksesi pohjalta mitä meidän pitäisi syödä. Kiitos.
Mikä näiden yleisesti ottaen suklaan, hedelmäkarkkien ja salmiakin valmistaja on?
Mitä järkeä puputtaa rasvapaskakaloreita ällöttävästä suklaasta, kun voi saada ne vaikka paljon paremmasta ja terveellisemmästä irtokarkista?
Aikoinaan ainakin pikkukioskeilta sai irtomyynnistä semmosia punaisia isoja huulia...Melko sitkeitä, mutta kuitenkin pehmeitä ja makeita. Nam. Siis tästä on varmaan 25 vuotta. Karkkia ei ole tullut mussutettua yli kymmeneen vuoteen. Mutta nyt kun mietin, niin myös
Wiener nougat ( se vanha ), Pätkis, Da Capo, Suffeli, Tupla, liitulakut, Haribon laukutoukat...