Voiko lohen oikeasti kypsentää tiskikoneessa, onko kukaan kokeillut?
Eilen oli useampi provo aiheesta ja ne poistettiin?? (automaattimøde vissiin)
Mutta kiinnostaisi tietää, että onko joku oikeasti tehnyt tiskikonelohta?
Kommentit (12)
Kyllähän se höyryssä siellä kypsyisi, mutta pitäisikö se pakata vakuumiin? Ettei tulisi sotkua. En taida kokeilla. Kuumin pitkä ohjelma, niin varmasti lohi kypsyisi.
Eräs nainen töissä kertoi valmistaneensa lohta perheelleen useasti noin. Pitää vain pitää huoli, että lohi on vakuumipakattu. Ei tarvitse sitten poimia lohihiutaleita koneen pohjalta.
mutta miten siihen saa suolan ? tiskokonemyllytyksen jälkeen?
Se suola laitetaan sinne suolajuttuun koneen pohjalle
Ainakaan itsellä tiskikonekananmuna ei kypsynyt
arkkipiispaMäkinen kirjoitti:
mutta miten siihen saa suolan ? tiskokonemyllytyksen jälkeen?
No se tietysti ensin maustetaan ja laitetaan vakuumiin sen jälkeen.
Laita kuule lohi ihan suosiolla uuniin vaan 😂
Miksi ihmeessä? Vaikka voisi niin eiköhän muilla konsteilla tule parempaa. Minua ainakin houkuttelee enemmän esimerkiksi paistettu teriyakilohi kuin tiskikonelohi.
Mää tiä, mutta nuorena tehtiin salmiakkikossua tiskikoneessa.
Nuoria ja köyhiä, huoh ;( Voi niitä aikoja.
Sinkkumies
Ei kai siinä varsinaista järkeä kotioloissa ole (parempia tapoja on kotona tarjolla), mutta aivan mahdollinen kalan kypsennystapa se on.
Vierailija kirjoitti:
Miksi ihmeessä? Vaikka voisi niin eiköhän muilla konsteilla tule parempaa. Minua ainakin houkuttelee enemmän esimerkiksi paistettu teriyakilohi kuin tiskikonelohi.
Kuulemma kypsyysaste on täydellinen sen ~1,5 tunnin ohjelman jälkeen.
Tiskikone ei sovellu paistamiseen, mutta hyvä soppa siinä syntyy.