Mikä on raikkaiden voileipien resepti?
Kommentit (13)
Tuuleta jauhoja raikkaassa pakkasessa muutaman tunnin ja paista leivät huoneenraikastimen kanssa uunissa.
Eikö se nyt ollut niin, että rusileipäsiivu, sipaisu margariinia, kylmäsavulohta (vai graavia?) ja kurkkuviipaleita?
Vierailija kirjoitti:
Tuuleta jauhoja raikkaassa pakkasessa muutaman tunnin ja paista leivät huoneenraikastimen kanssa uunissa.
Tuleeko kiertoilmauunilla raikasta leipää vai täytyykö paistaa raikkaassa ulkoilmassa?
Sipaisu margariinia, salaatinlehti, siivu kylmäsavulohta ja viipale kurkkua.
Tämä on the original.
Riippuu, mitä raikkaudella haetaan. Yksi oma lempparini on seuraavanlainen täyte: tonnikalaa, tosi pieneksi pilkottua kurkkua, majoneesia ja ripaus pippuria ja sitruunamehua. Ei ehkä kevyin mahdollinen, kun siinä on majoneesia, mutta kurkku ja sitruuna tekevät siitä raikkaan. Päälle vielä salaatinlehti, jos haluaa rapsakampaa suutuntumaa, kun noista aineista sotkettuna tulee sellainen tahna.
Vierailija kirjoitti:
Riippuu, mitä raikkaudella haetaan. Yksi oma lempparini on seuraavanlainen täyte: tonnikalaa, tosi pieneksi pilkottua kurkkua, majoneesia ja ripaus pippuria ja sitruunamehua. Ei ehkä kevyin mahdollinen, kun siinä on majoneesia, mutta kurkku ja sitruuna tekevät siitä raikkaan. Päälle vielä salaatinlehti, jos haluaa rapsakampaa suutuntumaa, kun noista aineista sotkettuna tulee sellainen tahna.
Voi kun olet suloinen
Voileipäkakkumies kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tuuleta jauhoja raikkaassa pakkasessa muutaman tunnin ja paista leivät huoneenraikastimen kanssa uunissa.
Tuleeko kiertoilmauunilla raikasta leipää vai täytyykö paistaa raikkaassa ulkoilmassa?
Pilko pari wunderbaumia taikinan sekaan, niin tulee raikasta.
Sipaisu margariinia, salaatinlehti, siivu kylmäsavulohta ja viipale kurkkua.
Tämä on the original.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Riippuu, mitä raikkaudella haetaan. Yksi oma lempparini on seuraavanlainen täyte: tonnikalaa, tosi pieneksi pilkottua kurkkua, majoneesia ja ripaus pippuria ja sitruunamehua. Ei ehkä kevyin mahdollinen, kun siinä on majoneesia, mutta kurkku ja sitruuna tekevät siitä raikkaan. Päälle vielä salaatinlehti, jos haluaa rapsakampaa suutuntumaa, kun noista aineista sotkettuna tulee sellainen tahna.
Voi kun olet suloinen <3 :)
Siis vähän yksinkertainen... Tai ainakin "tosikko".
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Riippuu, mitä raikkaudella haetaan. Yksi oma lempparini on seuraavanlainen täyte: tonnikalaa, tosi pieneksi pilkottua kurkkua, majoneesia ja ripaus pippuria ja sitruunamehua. Ei ehkä kevyin mahdollinen, kun siinä on majoneesia, mutta kurkku ja sitruuna tekevät siitä raikkaan. Päälle vielä salaatinlehti, jos haluaa rapsakampaa suutuntumaa, kun noista aineista sotkettuna tulee sellainen tahna.
Voi kun olet suloinen <3 :)
Siis vähän yksinkertainen... Tai ainakin "tosikko".
Älähän nyt...
Konstit on monet.
Punajuurisalaattia voin tilalle.
Omenansiivu.
Pikkuisen hapankaalia.
Hapankurkkua.
Raikkaalla margariinilla ja salaatinlehdellä!