Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voi perse, Pirkka pinaatti olikin Belgiasta.

Vierailija
22.01.2018 |

Ja maistu ihan kalalle. Välttäkää noita kaupan tuotemerkkejä. Pirkkakin ratsastaa vielä ns.premium private label -imagolla, mikä sillä oli joskus 90-luvulla.

Homman idea on parhaat hyllypaikat mahdollisimman halvoin tuotantokustannuksin jossain bulkkitehtaassa.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
22.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä sitten? Samaa EU-kotimaata se Belgia on ja samoilla direktiiveillä se pinaatti on kasvatettu. Ei mitään eroa siihen että olisi Suomesta jostakin toisesta maakunnasta.

Vierailija
2/10 |
22.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkin olisin mielelläni nyt Belgiassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
22.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta Apetit-pinaattia, on kotimaista.

Vierailija
4/10 |
22.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä nyt aina välillä rottia löytyy näistä valtavissa sammioissa tehdyistä belgialaisbulkkipusseista.

Vierailija
5/10 |
22.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä nyt aina välillä rottia löytyy näistä valtavissa sammioissa tehdyistä belgialaisbulkkipusseista.

Mistä lähtien pinaattia on valmistettu sammioissa. Aikaisemmin sitä kasvatettiin kasvimaalla.

Tiesitkö, että täällä kotimaisilla pelloilla kirmaillee myös rottia. Joskus hirviä ja peuroja myös.

Vierailija
6/10 |
22.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

On toki hyvä asia suosia kotimaista, mutta väkisin tulee mieleen, että onko ap niitä ihmisiä, jotka matkustavat ulkomaille omat eväät mukana tai vähintäänkin etsivät kuppilan, kun siellä ulkomailla voi joutua syömään epäilyttävää ulkomaista ruokaa.

Ulkomailla on tullut asuttua useammassakin maassa ja käytännössä kasvikset ovat muualla Euroopassa olleet poikkeuksetta parempia kuin Suomessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
22.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

On toki hyvä asia suosia kotimaista, mutta väkisin tulee mieleen, että onko ap niitä ihmisiä, jotka matkustavat ulkomaille omat eväät mukana tai vähintäänkin etsivät kuppilan, kun siellä ulkomailla voi joutua syömään epäilyttävää ulkomaista ruokaa.

Ulkomailla on tullut asuttua useammassakin maassa ja käytännössä kasvikset ovat muualla Euroopassa olleet poikkeuksetta parempia kuin Suomessa.

Lause piti jatkua "etsivät kuppilan, josta saa tavallisia lihapullia".

Vierailija
8/10 |
22.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maistui kallalle? Ehkä sä et vain ollut pessyt sormiasi runkkailun jälkeen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
22.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä olen ottanut tavaksi etsiä joka ruokatuotteesta alkuperämaan ja/tai valmistusmaan. Tai molemmat, esim pakastevihanneksissa ei tiedä, mistä kiinasta ne tuotu, vaikka suomalainen tuotemerkki siinä pussin päällä.

Havahduin asiaan, kun s-ryhmä toi kauppoihin Kotimaista tuotteet. Kun katsoin juustopalasta, onko Valion juustoa, näinkin, että oli saksalaista juustoa. K- ryhmän kaupoissa saksalaista lihaleikkelettä suomalaisen näköisessä paketissa jne. Fazer leipoo tuotteittaan ainakin Latviassa, haluan senkin työpaikan Suomeen.

Tarkkana saa olla, jos mahdollisimman kotimaisen tuotteen haluaa.

Vierailija
10/10 |
22.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on kyllä pakko ostaa Pirkka-pinaattia, lähimarketista ei muuta löydy. En lähde erikseen pitemmän matkan päähän bussimatkojen päähän pinaatin takia ja sitä paitsi paluumatkalla se saattaa sulahtaa pahimoilleen, enkä ikinä käytä kaikkea kerralla. Onko kotimainen tuore pinaatti sitten muka parempaa? Joskus olen ostanut, enkä tykännyt yhtään keitettynäkään, tuo Pirkka-pinaatti sattuu enemmän omaan makuun.