Kokit huom, neuvokaa hyvä kanaruoka näistä aineksista:
Kanafileet, paprika, sipuli, smetana, kerma, tomaattipyre ja mausteet. (Igorin kanaa olen tehnyt, ei oikein maistunut meidän perheelle.)
Kommentit (11)
Rintafileistä ei kovin hyviä ruokia saa. Parhaat kananosat jäi sulta sinne kauppaan.
Lykkäät kaikki mainitsemasi ainekset pannulle ja annat hautua. Lisäksi maustetta maun mukaan.
Kerman ja smetanan laitat nyt takaisin sinne jääkaappiin. Ensimmäistä ei tarvita ollenkaan ja toista voit laittaa pienen keon sitten valmiin ruoan päälle.
Paistat kanat puolikypsäksi. Samalla aikaa kuullotat sipulin, lisäät mausteet ja tomaatin. Haudutat. Lisäät kanat hetkeksi kypsymään ja se on valmis.
Ei sulla olikin pyreetä, no sitten et voi tehdä mitään. Käy ostamassa tomaattisäilykettä.
Itse tekisin Kiovan kanaa. Noista ei kyllä tulisi mukaan kuin nuo rintafileet. Muita voisi toki käyttää kastikkeeksi pl. tomaattipyre.
Eikö muuta ole? Jos on riisiä niin tee risotto, paista kanasuikaleet pannnulla, kuullota paprika ja sipuli, lisää tomaattipyre. Keitä riisi (kanaliemessä) ja lisää pannulle, sekoita joukkoon smetana, mausta suolalla,sitruunapippurilla ja currylla tai chilillä. T. Kokki
Vierailija kirjoitti:
Kanan rintafileet maistuu nakille eli sopii wt-perheelle!
Sulla on varmaan aivokasvain tms. jos kanan rintafileet maistuu nakille.
Vierailija kirjoitti:
Kanan rintafileet maistuu nakille eli sopii wt-perheelle!
Mitä se pitäis sitten olla jotain harmaata jämäkoipea 1€/Kg? Maistuu rasva, mutta liha itsessään ei juurikaan minkään makuista
Jos perhe nirsoilee toisen kanaruoan kanssa, en välittäisi tehdä heille enää kanaa missään muodossa. Maut eivät ole kovin erilaisia.
Laita öljyä paistinpannulle n 2 rkl. Lisää siihen intialaisia mausteita (chiliä, jeeraa, garam masalaa, mitä vaan) kunnes ne lämpiävät lisää kananpalat ruskistumaan. Sitten lisää kerma ja smetana (+ 1 kanaliemi fondi jos on), pippuria.
Samaan aikaan kuullota sipulia ja paprikaa lisukkeeksi.
Tee sosekeittoa! Jouluruoan jämät vaan sekaan, niin hyvää tulee!!
T. Björk