Miten saan makaronianlaatikkoon tiettyä twistiä?
Sellaista ekstra pikanttimaista uudenlaista sävyä siihen.
Kommentit (50)
Väännät siihen päälle tortun ja vatkaat?
Heität sekaan mämmiä? Päälle kermavaahtoa ja kukaan ei varmaan arvaa tylsäksi makaronilaatikoksi.
Teet sen ilman jauhe lihaa. Tai sit ilman maka roonia.
Viherahon makaryllivinkit juutuupista!
Upota kirsikkatomskut sinne sisuksiin. Muhevoituu uunissa njamiksi.
Itse laitan uunin täysille ja pidän laatikkoa uunissa rapeat neljä tuntia. Ihan jännä twisti. En ollu itsekään tunnistaa sitä samaksi makaronilaatikoksi minkä uuniin laitoin
Tet twistaten sen sun makrulodjus.
Paseerattua tomaattia jauhelihan sekaan, ehkä myös garam masalaa jos haluat oikein hurjaksi heittäytyä.
Vierailija kirjoitti:
Itse laitan uunin täysille ja pidän laatikkoa uunissa rapeat neljä tuntia. Ihan jännä twisti. En ollu itsekään tunnistaa sitä samaksi makaronilaatikoksi minkä uuniin laitoin
Ai mutta tuohan voi olla kivan rapsakkaa. :))
Jätät munamaidon pois ja käytät nesteenä liha/kana/kasvislientä. Maustat kunnolla curry/chililinjalla. Lisäät käristettyjä pekonikuutioita.
Teen makaronilaatikon Kari Aihisen reseptillä, on hyvää! Ei arkiruokaa kuitenkaan.
https://www.soppa365.fi/reseptit/pastat-ja-risotot-padat-ja-laatikot/ka…
Jätät munamaidon pois ja käytät nesteenä liha/kana/kasvislientä. Maustat kunnolla curry/chililinjalla. Lisäät käristettyjä pekonikuutioita.
Käytä tavallisten makaronien sijaan makaronioita.
Laitapa vaikka hiliä siihen niin saat uudenlaista potkua siihen