Lue keskustelun säännöt.
Ravintola-alalla on ihan paska työilmapiiri
Kommentit (4)
Joillekin ittuilu tärkeämpää kuin työnteko ja ollaan taitavia lisäämään toisen työtaakkaa entisestään.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei ole. Pitää vaan osata nauraa ja vetää samalla mitalla takasin. Nimim. Kokki
Vierailija kirjoitti:
AI sielläkin. Miks
Ravintola-alalle päätyy tietyn tyyppisiä ihmisiä. Se korostuu entisestään sillä että ravintola-alalla jää töihin tietyn tyyppiset ihmiset. Sama koskee monia muitakin aloja. Asiat pitää ottaa sellaisena kun ovat.
Ravintolatyö on kiireistä, raskasta, huonosti palkattua, aliarvostettua ja töissä ollaan kun muut on vapaalla.
AI sielläkin. Miks