Ei kai kukaan täällä kuvittele, että becel on terveellistä?
Kommentit (65)
Mikään margariini ei ole terveellistä.
Meillä käytetään vain oikeaa voita.
Kyllä kuule monikin uskoo becelin terveellisyyteen. Heillähän tieto pohjautuu vain mainoksiin ja sydänliiton (jota rahoittaa mm. margariinin valmistaja) juttuihin.
Jaa no minulle tuota suositteli lääkäri, eikä tuo nyt lukaistessa näytä sisältävän mitään järkyttävän tappavaa tai vaarallista.
Vierailija kirjoitti:
Jaa no minulle tuota suositteli lääkäri, eikä tuo nyt lukaistessa näytä sisältävän mitään järkyttävän tappavaa tai vaarallista.
Lääkärithän eivät ravinnosta paljonkaan tiedä. Hehän ehdottavat aina sitä, mitä "suositukset" sanoo. Sä et varmasti ymmärrä lukemaasi.
En usko becelin enkä muidenkaan margariinien terveellisyyteen, jää syömättä.
Kolesteroliarvon kyttääminen on turhaa kun kyse on sen hapettumisesta eikä arvosta joka lähes kaikilla on lähellä keskiarvoja.Virallinen versio eli Ursula Schwap väittää että kalaöljystä ei ole hyötyä vaan ainoastaan kalansyönnistä.Tämä on svappin johtopäätös siitä kun punainen liha on korvattu kalalla.Juuri kalaRASVASTA siinä kuitenkin on kyse.Hapettumista estävät antioksidantit.
Uskon, että jokainen peruskoulun käynyt tietää paljon enemmän terveysasioista kuin lääkärit.
Mielestäni korkeakoulutus on ajan haaskausta, kun kahdeksannella ja yhdeksännellä ja äidin Kauneus ja terveys -lehdestä oppii ihan kaiken.
Vierailija kirjoitti:
Jaa no minulle tuota suositteli lääkäri, eikä tuo nyt lukaistessa näytä sisältävän mitään järkyttävän tappavaa tai vaarallista.
Oikeesti huvittaa tuo usko, että lääkärit tietää jotain ravinnosta ja terveydestä. Heidät on koulutettu hoitamaan sairauksia, ei terveyttä. Lääkärien koulutukseen ei kuulu ravinto.
Vierailija kirjoitti:
Uskon, että jokainen peruskoulun käynyt tietää paljon enemmän terveysasioista kuin lääkärit.
Mielestäni korkeakoulutus on ajan haaskausta, kun kahdeksannella ja yhdeksännellä ja äidin Kauneus ja terveys -lehdestä oppii ihan kaiken.
Viestistäsi saa käsityksen, että uskot ihan oikeasti lääkärien tietävän ravinnosta. Lääkärien koulutukseen ei kuitenkaan kuulu ravinto tai terveys.
Vierailija kirjoitti:
Lääkärithän eivät ravinnosta paljonkaan tiedä. Hehän ehdottavat aina sitä, mitä "suositukset" sanoo. Sä et varmasti ymmärrä lukemaasi.
Ja sinun ylimaallinen tietämyksesi asiaan on mikä? Mistähän olet ajatellut näiden suositusten tulevan? Olet ehkä etäisesti luullut, vaikket ehkä ymmärtänyt, ravitsemissuositusten sisältävän mm. Runsaasti kasviksia, marjoja ja hedelmiä, täysjyväviljoja, ja pehmeitä rasvoja.
Lääkärit eivät pelkästään hoida jo olemassa olevaa katastrofia, heillä on myös tietämys perusasioista terveydestä ja ravitsemuksesta.
Becel: vesi, auringonkukkaöljy, pellavaöljy,rypsiöljy. palmuöljy, suola, emulgointiaineet, säilöntäaine, happo, luontainen aromi, A- ja D2 vitamiinit
Voi: kerma, suola
Vierailija kirjoitti:
Becel: vesi, auringonkukkaöljy, pellavaöljy,rypsiöljy. palmuöljy, suola, emulgointiaineet, säilöntäaine, happo, luontainen aromi, A- ja D2 vitamiinit
Voi: kerma, suola
Voin kohdalta unohtui transrasva, joka tappaa kuin Zyclon B Auschwitzissa.
Vierailija kirjoitti:
Uskon, että jokainen peruskoulun käynyt tietää paljon enemmän terveysasioista kuin lääkärit.
Mielestäni korkeakoulutus on ajan haaskausta, kun kahdeksannella ja yhdeksännellä ja äidin Kauneus ja terveys -lehdestä oppii ihan kaiken.
Puhumattakaan elämäm koululaisista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jaa no minulle tuota suositteli lääkäri, eikä tuo nyt lukaistessa näytä sisältävän mitään järkyttävän tappavaa tai vaarallista.
Oikeesti huvittaa tuo usko, että lääkärit tietää jotain ravinnosta ja terveydestä. Heidät on koulutettu hoitamaan sairauksia, ei terveyttä. Lääkärien koulutukseen ei kuulu ravinto.
1500 tuntia lääkeaineoppia mutta onko AINUTTAKAAN luentoa ravinnosta ja ravintotekijöistä? Juu lääkäri varmaan on ravintoasiantuntija...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Becel: vesi, auringonkukkaöljy, pellavaöljy,rypsiöljy. palmuöljy, suola, emulgointiaineet, säilöntäaine, happo, luontainen aromi, A- ja D2 vitamiinit
Voi: kerma, suola
Voin kohdalta unohtui transrasva, joka tappaa kuin Zyclon B Auschwitzissa.
Ja sinun kohdalta puuttuu tieto, mitä se voin transrasva on ja miten se eroaa kovetetuissa kasvirasvoissa olevasta transrasvasta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lääkärithän eivät ravinnosta paljonkaan tiedä. Hehän ehdottavat aina sitä, mitä "suositukset" sanoo. Sä et varmasti ymmärrä lukemaasi.
Ja sinun ylimaallinen tietämyksesi asiaan on mikä? Mistähän olet ajatellut näiden suositusten tulevan? Olet ehkä etäisesti luullut, vaikket ehkä ymmärtänyt, ravitsemissuositusten sisältävän mm. Runsaasti kasviksia, marjoja ja hedelmiä, täysjyväviljoja, ja pehmeitä rasvoja.
Lääkärit eivät pelkästään hoida jo olemassa olevaa katastrofia, heillä on myös tietämys perusasioista terveydestä ja ravitsemuksesta.
Tiedätkö esim. mihin kolesterolihysterian aloittaneen Ancel Keysin tutkimustulokset perustuivat? Hän oli valikoinut laajasta aineistosta vain pienen osan joka sitten tuki Keysin esittämää rasvateoriaa.Myöhemmin ristiriitaisia tuloksia ei edes julkaistu.Kolesterolilääkkeet ovat lääketeollisuuden tuottavin jättibisnes.
On kyllä tosiaan vähän kyseenalaista yrittää laskea kolesteroliarvoja monityydyttämättömiä rasvahappoja lisäämällä, kun siinä mennään äkkiä ojasta allikkoon. Kolesteroliarvot kyllä putoavat, mutta sydänkuolleisuus ja ateroskleroosi ei vähene tippaakaan, koska nuo (itsessään vaaratonta) kolesterolia vähentäneet monityydyttymättömät rasvahapot hapettuvat kehossa miljardeja kertoja helpommin kuin tyydyttyneet rasvahapot ja tämän kautta lisäävät tulehdusta kehossa. Tämä kehon matala-asteinen tulehdus on se varsinainen syy sille verisuonten kalkkeutumiselle (ateroskleroosi).