Kuoritteko te kalapuikot ennen keittämistä vai vasta sen jälkeen?
Tekisi mieli kalapuikkoja, mutta paketissa ei lue milloin ne pitää kuoria.
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
Huono 0/5
Minun mielestä melko hauska.
kuuluu kuoria siellä kattilassa samalla kun ne keittyy, muuten menee pilalle
Ne kuoriutuvat ihan itsestään kun keität, saat suuruksen keittoon. Aivan ensiksi kuori ja pilko perunat, porkkana, sipuli ja kun ne ovat kiehuneet ainakin 10 min, niin lisäät kalapuikot keittoon. Keitto on valmis, kun puikot ovat kuoriutuneet. Kala ei vaadi pitkää kypsytystä.
Oletko kokeillut jauhenlihakeittoa? Sama resepti muuten, mutta korvaat kalapuikot jauhenlihalla. Pese ja paista jauhelenliha ensin paistinpannussa ja kaada sitten ne kattilaan.. Sipulit voi halutessasi kierrättää myös paistinpannun kautta, mutta tämä on makuasia.
Kalautan kapulalla jos sätkii vielä ennen pannulle laittoa...
Hölmö, eihän niitä kuorita eikä keitetä. Ne kuuluu kieritellä koivuntuhkalipeässä, kääriä sanomalehtipaperiin ja friteerata.
Mä kuorin ne samalla, kun pesen jauhenlihan.
Jo mehukkaan makuelmyksen takia ne on syytä pestä hyvin (fairylla ja juuriharjalla), sekä kuoria ennen keittämistä
Muista poistaa ruodot ennen kypsennystä, ettei mene keitto pilalle.
Huono 0/5