Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jos uunissa kypsennetään suolapedillä jotain, niin voiko sitä suolaa käyttää uudestaan?

Vierailija
30.10.2017 |

Mietin kun tuossa muussiohjeessa perunat kypsennetään uunissa suolapedillä. Suolaa laitetaan 1 kg. Niin mitä sille suolalle uunissa tapahtuu? Voiko sitä käyttää ja mihin käyttää , vai mitä sille pitäisi tehdä?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se varmasti miksikään mene. Kypsensin kerran broileria suolapedillä ja se broileri ei suolaantunut sitten ollenkaan. Olisi kannattanut levittää myös suola broilerin pintaan ja sisälle.

Vierailija
2/10 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä idea siinä suolapedillä paistamisessa on?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikä idea siinä suolapedillä paistamisessa on?

https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000005426641.html

Paras perunamuusi ei yllättäen valmistukaan keitetyistä, vaan suolapedillä uunissa paahdetuista perunoista. Paahtaminen vaikuttaa sekä koostumukseen että makuun, joka syvenee upean monitahoiseksi.

Paahtamisen jälkeen perunoiden annetaan jäähtyä pieni hetki. Sillä aikaa sulatetaan voi ja puristetaan sitruunasta hieman mehua. Jos haluat superkuohkean muusin, teet loppuviimeistelyn vielä sähkövatkaimella.

Vierailija
4/10 |
30.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta silti mikä on idea suolapedissä?

Vierailija
5/10 |
03.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikä idea siinä suolapedillä paistamisessa on?

https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000005426641.html

Paras perunamuusi ei yllättäen valmistukaan keitetyistä, vaan suolapedillä uunissa paahdetuista perunoista. Paahtaminen vaikuttaa sekä koostumukseen että makuun, joka syvenee upean monitahoiseksi.

Paahtamisen jälkeen perunoiden annetaan jäähtyä pieni hetki. Sillä aikaa sulatetaan voi ja puristetaan sitruunasta hieman mehua. Jos haluat superkuohkean muusin, teet loppuviimeistelyn vielä sähkövatkaimella.

Miten tää vastas kysymykseen???

Vierailija
6/10 |
30.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mutta silti mikä on idea suolapedissä?

En tiedä. Mutta arvaan: suolapeti nostaa kypsennettävän ruuan irti kypsennysastian pohjasta, joka kuumenee enemmän kuin suola. Näin kypsennettävä ruoka ei tartu kiinni pohjaan eikä ruskistu pohjasta, vaan kypsyy tasaisesti. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
30.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikä idea siinä suolapedillä paistamisessa on?

 

https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000005426641.html

Paras perunamuusi ei yllättäen valmistukaan keitetyistä, vaan suolapedillä uunissa paahdetuista perunoista. Paahtaminen vaikuttaa sekä koostumukseen että makuun, joka syvenee upean monitahoiseksi.

Paahtamisen jälkeen perunoiden annetaan jäähtyä pieni hetki. Sillä aikaa sulatetaan voi ja puristetaan sitruunasta hieman mehua. Jos haluat superkuohkean muusin, teet loppuviimeistelyn vielä sähkövatkaimella.

 

Ihan turhaa hifistelyä. 

Vierailija
8/10 |
30.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi käyttää, jos suolapedin huuhtelee hyvin kuumalla vedellä ja pakastaa sen jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
30.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi käyttää jalkakylpyyn. 

Vierailija
10/10 |
30.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikä idea siinä suolapedillä paistamisessa on?

 

https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000005426641.html

Paras perunamuusi ei yllättäen valmistukaan keitetyistä, vaan suolapedillä uunissa paahdetuista perunoista. Paahtaminen vaikuttaa sekä koostumukseen että makuun, joka syvenee upean monitahoiseksi.

Paahtamisen jälkeen perunoiden annetaan jäähtyä pieni hetki. Sillä aikaa sulatetaan voi ja puristetaan sitruunasta hieman mehua. Jos haluat superkuohkean muusin, teet loppuviimeistelyn vielä sähkövatkaimella.

 

Ihan turhaa hifistelyä. 

Paitsi sähkövatkaimen käyttö ei ole mitään "hifistelyä". Jos ei osaa kuohkeaa ja tasaista muussia tehdä ilman vatkainta, parempi kuin ei tee sit ollenkaan .