Lue keskustelun säännöt.
Mies oli laittanut kananmunat keittämisen jälkeen jääkaappiin, miten lämmitän munan? Mikrossa räjähtää
Kommentit (11)
Öö, kuori ja lämmitä? Itse syön kyllä aina kylmänä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Nyt on lounasaika. Ei aamupall tähän aikaa
Kuori ja halkaise se niin pitäis kyllä pystyä käyttämään mikrossa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Nyt on lounasaika. Ei aamupall tähän aikaa
Miksi ei sais syödä aamupalaa jos on vaikka yövuoron jälkeen just herännyt? Ei sitä nyt kellon mukaan tarvi alkaa lounasta mättää heti kun saa silmät auki.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kuori ja laita mikroon. Eipä ole ikinä räjähtänyt.
Laita vaikka lämpöpatterin päälle puoleksi tunniksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kuumaa vettä lasiin ja sinne lillumaan muutamaksi minuutiksi.
Räjähtääkö kypsäkin muna mikrossa? En ole koskaan kokeillut tai edes ajatellut asiaa, mutta jotenkin olen kuvitellut, että tapahtuu vain raa'alla, kun nestemäisen sisällön lämmetessä kertyy painetta. No, mutta, jos räjähtää, niin tee pieni reikä kuoreen ennen mikrotusta. Tai kuori ennen lämmitystä. Tai lämmitä nopeasti kuumassa vedessä.