Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mokkapalat ovat todella hyviä, mutta miksi niihin pitää tulla niin älytön määrä sokeria?

Vierailija
06.10.2017 |

Taikinaan 5dl ja kuorrutukseen paketillinen tomusokeria. 😳

Kyllä hampaat ja elimistö tykkää. 👍🏼

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
06.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siksi se onkin hyvää. Paljon sokeria.

Vierailija
2/10 |
06.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taikinaan tulee 3dl

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
06.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No voit kai sä koittaa terveysversion vääntää, mutta ei siitä sama tule mihin on tottunut.

Vierailija
4/10 |
06.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Häh? Millainen jättisatsi tosta tulee?

Mä teen ohjeella, jossa taikinaan tulee 3 dl sokeria ja kuorrutukseen 2 dl tomusokeria.

Ennen tein kuorruteohjeella jossa käytettiin 250 g tomusokeria (=1/2 pakettia), mutta siitä tuli aina liian löyssää, mittasuhteet jotenkin oudot, puolet valui sinne reunoille ja siltikin kuorrutetta oli paljon.  Sit kokeilin tolla toisella ja siitä tulee hyvää.

Mutta sikshän ne on hyviä, että ne on niin sokerisia.

Vierailija
5/10 |
06.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä ihmeessä vähemmän.

Henkkoht en tykkää mokkapaloista, vaikka jumalaton läski olenkin. Ylimakea, ei kiitos.

Vierailija
6/10 |
06.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No voit kai sä koittaa terveysversion vääntää, mutta ei siitä sama tule mihin on tottunut.

No ei todellakaan tuu. Oikeessa oot. Puolitin kerran kuorrutukseen tulevan sokerimäärän niin eihän siitä mitään tullut. Ihan löysä kuorrutus tuli joka valui joka paikkaan. Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
06.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvänen aika ihmiset, reseptit eivät ole pilkuntarkkoja ohjeita!! Jos on liian makeaa niin laita vähemmän sokeria!!

Vierailija
8/10 |
06.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Häh? Millainen jättisatsi tosta tulee?

Mä teen ohjeella, jossa taikinaan tulee 3 dl sokeria ja kuorrutukseen 2 dl tomusokeria.

Ennen tein kuorruteohjeella jossa käytettiin 250 g tomusokeria (=1/2 pakettia), mutta siitä tuli aina liian löyssää, mittasuhteet jotenkin oudot, puolet valui sinne reunoille ja siltikin kuorrutetta oli paljon.  Sit kokeilin tolla toisella ja siitä tulee hyvää.

Mutta sikshän ne on hyviä, että ne on niin sokerisia.

No pellillinen tulee ja paksuja paloja. Nam! Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
06.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se maku perustuu juuri sokeriin, siksi. Teeppä vähemmällä ja tule sitten kertomaan maistuiko samalta.

Vierailija
10/10 |
07.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämän tyylisellä ohjeella teen yleensä mokkapalat, mutta en ihan noin paljon laita sokeria. Ap

http://www.maku.fi/reseptit/mehevat-mokkapalat