Voiko kinkkupiirakan pohjaan käyttää rypsäriä voin sijasta?
Voita ei oo, kauppa 20km päässä enkä viitti voin takia lähtee ajamaan. Aattelin tehdä kinkkupiirakan kun kaapissa on kinkkusuikaleita joissa menee päiväys pian. Mutta voiko pohjaan käyttää rypsäriä? Vai tuleeko siitä jotenkin pahaa tai erilaista?
Löysin ohjeen jossa täytteeksi tulee ruokakermaa, juustoraastetta, munia ja ne suikaleet. Tuleekohan tosta hyvää? Kun en ennen oo ruokakermaa tälläseen käyttäny että sopiiko se?
Kommentit (8)
Voi, makuun ja kuohkeuteen ehkä vaikuttaa, mutta ihan hyvää saat rypsärilläkin.
Saathan sä laittaa piirakkaas mitä haluat, mutta jos hyvä tulos on tärkeä, niin voita ja oikeaa kermaa se vaatii. Kaikkihan ei tosiaan välitä mistä aineista tekee ruokansa.
Tee ennemmin pizzaa, niin ei tarvitse miettiä voin korvaamista ollenkaan :)
Pannaripohja. Kannattaa vaan esipaistaa sitä joku 5 - 10 minsaa ennen täytteen lisäämistä.
Onko muuten kukaan muu huomannut öljyissä joskus tosi pahaa makua. Itse tein majoneesia rapsarista, ja syömättä jäi, oli sellainen härskin silarin maku. Ostin sitten arskaöljyä, sillä tuli heti parempaa.
Oon tehny monesti. Ei se niin hyvää oo, tullee sellast vähän kitkerän makuista herkästi, mut menettelee.