Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Mitä tehdä kyssäkaalista?? Ihan outo ilmestys mulle ja nyt sitä sain.
20.09.2017 |
Kotikeittiön taitajat: mitä teette yleensä kyssäkaalista? Tehdäänkö siitä jotain pyrettä , reilusti voita ja kermaa, vai mitä?
Valmistan usein kalaa, sopiiko kyssäkaali kalan kanssa mitenkään?
Kokeneilta nyt vinkkejä, kiitos jo etukäteen.
Kommentit (3)
Yleensä syön ihan sellaisenaan raakana.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pyre ok, sosekeitto myös esim sulatejuusto sekaan niin tulee makua siitä lisää.
Alue: Aihe vapaa
Vanhemmat tuntevat ja ainakin vanhemmista keittokirjoista löytyy ohjeita, uusimmissa trendeissä ilmeisesti jotenkin väheksytään. Pidetään vanhanaikaisena modernissa keittiössä.