Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Kumpiko teistä on parempi kakkupohja?
Kommentit (3)
Vierailija kirjoitti:
Peruna tai maissijauhoinen. Se on pehmeämpi.
Mutta riippuu mihin tarkoitukseen? Painava kakku, niin ilman perunajauhoa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Perunajauhollinen.
Jotkut korvaavat kakkutaikinan jauhoista osan mantelijauheella. Olen kerran syönyt sellaista täytekakkua, ja se oli pehmeää ja maistuikin tavallista paremmalta.
Alue: Aihe vapaa
Peruna tai maissijauhoinen. Se on pehmeämpi.