Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kumpiko teistä on parempi kakkupohja?

Vierailija
02.09.2017 |

Sellainen että tulee perunajauhoa vai ei?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
02.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Peruna tai maissijauhoinen. Se on pehmeämpi. 

Vierailija
2/3 |
02.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Peruna tai maissijauhoinen. Se on pehmeämpi. 

Mutta riippuu mihin tarkoitukseen? Painava kakku, niin ilman perunajauhoa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
02.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perunajauhollinen.

Jotkut korvaavat kakkutaikinan jauhoista osan mantelijauheella. Olen kerran syönyt sellaista täytekakkua, ja se oli pehmeää ja maistuikin tavallista paremmalta.