Lidlin paistopisteen tuotteet ovat kauheita
En käsitä niiden ylistämistä. Kroisantit ovat rasvaisia ja teollisia. Kaikki leivät ovat mauttomia, liian isoja ja kuivuvat nopeasti. Ja ne kaikki mitkä lie pitsantyyliset ja kinkulla täytetyt leivonnaiset näyttävät epähoukuttelevulta.
Kommentit (50)
Nehän ovat pehmeitä ja mehukkaita, vaikka tulevatkin pakkasesta. Ihan toista kuin Keskon puljuissa, joissa joka ainoa leipä ja viineri on palanut karrelle.
Vakuuttava avaus ihmiseltä, joka ei edes osaa kirjoittaa croissantia oikein....
Ap, tuo on makuasia. Minusta ne ovat kirkkaasti parhaita paistopisteitä verrattuna muihin ketjuihin.
On ne kuitenkin parempia kuin Suomen koko muu leipätarjonta yhteensä.
Croisantien kuulukin olla rasvaisia, tai niitä ei ole tehty oikein. Jos kilojasi vahtaat, älä syö niitä.
Pienet karjalanpiirakat on hyviä, ostan niitä. Jos pitää töihin vielä tarjottavaa niin croissantit, Lidlissä halpoja ja riittävän hyviä. Mies tykkää joskus lihapadteijpista Muuten paistopiste ei houkuttele, ei Lidlin tai minkään muunkaan marketin.
Että makuasioista ajattelit sitten tulla kiistelemään. Omasta mielestäni Lidlillä on ehdottomasti paras paistopiste. Todella laaja valikoima ja kaikki mitä olen maistanut, on olleet hyviä. Harmi vaan kun en kovin usein Lidliin pääse. Yleensä joutuu tyytymään S-Marketin käpyiseen paistopisteeseen, jossa on paria lajia pullia eikä ainoaakaan tuoretta leipää.
Vierailija kirjoitti:
En käsitä niiden ylistämistä. Kroisantit ovat rasvaisia ja teollisia. Kaikki leivät ovat mauttomia, liian isoja ja kuivuvat nopeasti. Ja ne kaikki mitkä lie pitsantyyliset ja kinkulla täytetyt leivonnaiset näyttävät epähoukuttelevulta.
Ihan selkeästi ap ei ole maistanut aitoa croissanttia ikinä. Tiedoksesi että Lidlin versio pääsee Suomessa lähimmäksi sitä alkuperäistä.Ihan viime kuussa pääsin suorittamaan vertailua.
Pitsakkeihin en ota kantaa koska en sellaisia itse syö. Leivän kuivumisen estämiseksi on olemassa kyllä konstit.
Luultavasti Lidlin kuin muidenkin paistopisteiden leivonnaiset sisältävät paljon transrasvoja.
Ne pienet pitsat on hyviä. Tai ainakin oli. En ole muutamaan vuoteen ostanut.
Ja ne sämpylät on helvetin hyviä, mutta ne kuivuvat nopeasti.
Kuka nyt jotain munkkeja tai croissanteja ostaa, mutta olen kuullut, että tilaavat tuotteet niistä maista, joissa niiden valmistus osataan. Ruisleipä Suomesta ja niin edelleen. Minä vierastan vehnäleipää ja epäterveellisiä rasvakasoja.
Ciabattat ovat pinnasta mukavan rapsakoita. Muuta en paistopisteeltä osta, mutta niitä otan aina, kun harvoin käyn Lidlissä. Lihaa ja kasviksia täytteeksi, joku hyvä kastike ja njams.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En käsitä niiden ylistämistä. Kroisantit ovat rasvaisia ja teollisia. Kaikki leivät ovat mauttomia, liian isoja ja kuivuvat nopeasti. Ja ne kaikki mitkä lie pitsantyyliset ja kinkulla täytetyt leivonnaiset näyttävät epähoukuttelevulta.
Ihan selkeästi ap ei ole maistanut aitoa croissanttia ikinä. Tiedoksesi että Lidlin versio pääsee Suomessa lähimmäksi sitä alkuperäistä.Ihan viime kuussa pääsin suorittamaan vertailua.
Pitsakkeihin en ota kantaa koska en sellaisia itse syö. Leivän kuivumisen estämiseksi on olemassa kyllä konstit.
Totta! Voisarvien kotimaassa Ranskassa croissantit muistuttavat suuresti Lidlin croissanteja. Ne ovat maukkaita, rapeita, ilmavia, tuoreita ja maistuvat aidolta voilta. Eihän niitä tarvitse syödä kuin sen yhden per päivä. Ranskassa ihmiset ovat hoikkia, vaikka syövätkin niitä aitoja voicroissanteja kahvin kera yleisesti. Lidlin voisarvet ovat Suomen parhaita, väittäisin.
Juustokakut ja pretzelit ovat hyviä
Vierailija kirjoitti:
Kuka nyt jotain munkkeja tai croissanteja ostaa, mutta olen kuullut, että tilaavat tuotteet niistä maista, joissa niiden valmistus osataan. Ruisleipä Suomesta ja niin edelleen. Minä vierastan vehnäleipää ja epäterveellisiä rasvakasoja.
Noin sen pitääkin mennä. Ranskalaiset osaavat croissantien ja patonkien oikeaoppisen valmistuksen. Muistan, kun reissasin Ranskassa ja käväisin Luxemburgissa, niin heti Luxemburgin puolella patonki olikin selvästi kehnompaa...Ranskassa se on rapeaa ja maukasta, kuten croissantitkin. Ja suomalaiset toki osaavat ruisleivän teon jne.
Vierailija kirjoitti:
En käsitä niiden ylistämistä. Kroisantit ovat rasvaisia ja teollisia. Kaikki leivät ovat mauttomia, liian isoja ja kuivuvat nopeasti. Ja ne kaikki mitkä lie pitsantyyliset ja kinkulla täytetyt leivonnaiset näyttävät epähoukuttelevulta.
Niin totta, niin totta, mutta täkäläisille jotka eivät ymmärrä hyvän elintarvikkeen päälle tuon taivaallista, niin syökööt he Bangladeshissä sotkettuja Euroopan jätejauhotuotteita!
Se mozzarella-pesto leipä on tosi hyvä! Mun vakio matkaeväs.
AP halusi vain sanoa, että muiden ketjujen paistopisteillä on oikea mummo taikinoita alustamassa ja pullaa paistamassa, ettei vaan tule teollisen makuista. Antaa hänen olla siinä luulossa. Me muut tiedämme, että ihan saman teollisen valmistuksen ne muidenkin kauppojen sämpylät ovat läpikäyneet.
Paistopisteen lihapiirakoista saa aina hirveän ripulin.
Siellä on osa hyvää tavaraa, osa keskinkertaista. Ikävä juttu APn kannalta, että joku pakottaa hänet ostamaan niitä. Onneksi minä saan ihan rauhassa valita, mitä ostan.
No voi jösses. Älä osta niitä sitten!