Syön ainoastaan leipää. Haluatko kysyä jotakin?
Aamulla leipää, päivällä leipää, illalla leipää. Kysy mitä vain!
Kommentit (9)
Syötkö aina samaa leipää vai erilaisia leipiä?
Mitä laitat leivän päälle?
Minäkin elän pääosin voileivillä. Päällä on rahatilanteesta riippuen halvimmasta makkarasta graaviloheen ja paahtopaistiin. Leipäkin vaihtelee paljon, on täysruissaria ja sitten vaikka ciapataa.
Käytän myös hyvässä tilanteessä paljon vihanneksia. On paprikaa, tomaattia, oliiveja ja vaikka mitä.
Ei kai leipä perustana aterialle ole sen kummempikin kuin vaikka pasta tai peruna. Suolapitoisuus kyllä tällä tyylillä tulee varsin korkeaksi. Verenpaine kuitenkin alhaalla.
Mutta jos vetelet ranskista ja margariinia päivästä toiseen, niin tilanne ei vastaa omaani.
Vierailija kirjoitti:
Miksi?
Tykkään leivistä. Niitä saa helposti ja nopeasti tehtyä, kun nälkä yllättää.
Vierailija kirjoitti:
Syötkö aina samaa leipää vai erilaisia leipiä?
Erilaisia leipiä. Leivon niiitä itsekin.
Vierailija kirjoitti:
Ottaisitko ruokaa?
Kiitos, mutta söin juuri pari leipää.
Vierailija kirjoitti:
Mitä laitat leivän päälle?
Minäkin elän pääosin voileivillä. Päällä on rahatilanteesta riippuen halvimmasta makkarasta graaviloheen ja paahtopaistiin. Leipäkin vaihtelee paljon, on täysruissaria ja sitten vaikka ciapataa.
Käytän myös hyvässä tilanteessä paljon vihanneksia. On paprikaa, tomaattia, oliiveja ja vaikka mitä.
Ei kai leipä perustana aterialle ole sen kummempikin kuin vaikka pasta tai peruna. Suolapitoisuus kyllä tällä tyylillä tulee varsin korkeaksi. Verenpaine kuitenkin alhaalla.
Mutta jos vetelet ranskista ja margariinia päivästä toiseen, niin tilanne ei vastaa omaani.
Syön lepiä samaan tyyliin kuin sinäkin. Leivän päälle voi laittaa mitä vain punajuuresta hapankaaliin. Minulla myös alhainen verenpaine.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä laitat leivän päälle?
Minäkin elän pääosin voileivillä. Päällä on rahatilanteesta riippuen halvimmasta makkarasta graaviloheen ja paahtopaistiin. Leipäkin vaihtelee paljon, on täysruissaria ja sitten vaikka ciapataa.
Käytän myös hyvässä tilanteessä paljon vihanneksia. On paprikaa, tomaattia, oliiveja ja vaikka mitä.
Ei kai leipä perustana aterialle ole sen kummempikin kuin vaikka pasta tai peruna. Suolapitoisuus kyllä tällä tyylillä tulee varsin korkeaksi. Verenpaine kuitenkin alhaalla.
Mutta jos vetelet ranskista ja margariinia päivästä toiseen, niin tilanne ei vastaa omaani.
Syön lepiä samaan tyyliin kuin sinäkin. Leivän päälle voi laittaa mitä vain punajuuresta hapankaaliin. Minulla myös alhainen verenpaine.
Et siis kuitenkaan syö vain leipää. Olihan se kyllä arvattavissakin.
Miksi?