Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuvottavia faktoja ravintoloiden toiminnassa hygienian suhteen

Vierailija
30.07.2017 |

Oletko ollut töissä ravintolassa tai muuten vain tiedät jotain, miten jossain ravintolassa on toimittu väärin yleisen hygienian suhteen?

Joku juuri laittoi linkin ruotsalaismedialle lähetetystä videopätkästä, mistä kävi ilmi puhdistamisen laiminlyönti jätskikoneen suhteen. Näitä tarinoita varmasti riittää. Ikävää on tietysti se, että mikäli yhden ravintolan epäkohta tulee ilmi, leimataan kaikki saman konsernin raflat samaan syssyyn. Oikein vai väärin? Jokaisen oma asia tuomita.

Itse olen kuullut ravintolassa töissä ollessani, että lattialle tipahtanut pihvi vaan heitetään tulille uudestaan - syynä rahallinen tappio ja se, että "bakteerit kuolee lämmittäessä". Myöskin tapana oli, että vanhempia esillä olleita leivoksia terästetään roiskuttelemassa vettä niiden päälle - käsin. Huomasin kerran pikaruokaravintolassa käydessäni, kun raflan työntekijä vaihtoi hana-automaattien päitä paljain käsin, tietysti päihin koskien. Missälie handut ovat vierailleet ennen em. koskemista.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
30.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Subwayssa käydessä huomaain kun se ritilä jolla patongit paahdetaan uunissa tippui lattialle. Nostettiin vaan takas käyttöön...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi kaksi