Teen juuri vanhanaikaista jauhelihakastiketta ja keitettyjä uusia perunoita - onko hyvää?
Kommentit (21)
Itse tekemäni jauhelihakastike on hyvää keitettyjen perunoiden kanssa. Sinun tekemästäsi en tiedä, kun en (tietääkseni) ole päässyt maistamaan.
En tiedä miten hyvä kokki juuri sinä olet mutta kyllä noissa on potentiaalia suureen herkkuun.
M
Ethän laittanut tomaattia - ethän?
On jos on voissa paistettu lihat ja sipulit eikä oo pilattu turhilla mausteilla. Vanhanajan tyyliin suola ja pippuri riittää.
Oo, vanha kunnon näppyläkastike! Maistuisi varmasti, jos ei ole pilattu ylimääräisillä kikkailuilla, vaan on tehty viestin 6 kuvaamalla tyylillä. (Voissa paistaminen ei minulle välttämätöntä)
En tykkää jauhelihakastikkeesta. Mutta monen muun mielestä on varmasti hyvää.
Kuvailepa kastikkeen sisältö, niin on helpompi vastata.
Vierailija kirjoitti:
Ethän laittanut tomaattia - ethän?
En toki. Perinteinen 10% naudan jauheliha - uusi sipuli - voi - venhäjauho - lihaliemi. Suolaa ja pippuria. Laitoin myös hieman aromisuolaa tuomaan makua!
-ap
Kaveri kutsui minut kerran syömään ja sanoi tekevänsä perinteistä jauhelihakastiketta. Odotin sitä kovasti ja pettymys oli aikamoinen, kun tarjolla olikin tomaattipohjaista bolognesea. Ei ollenkaan sitä, mikä vastaa mielikuvaani perinteisestä jauhelihakastikkeesta :( Hyvää se oli, mutta silti jäi päälimmäiseksi pieni pettymys
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ethän laittanut tomaattia - ethän?
En toki. Perinteinen 10% naudan jauheliha - uusi sipuli - voi - venhäjauho - lihaliemi. Suolaa ja pippuria. Laitoin myös hieman aromisuolaa tuomaan makua!
-ap
Muuten aika täydellisen kuuloinen, mutta aromisuola minulle ehdoton nounou. Makunsa toki kullakin.
On erittäin hyvää.
Olisipa vielä vaimo, joka tekee jauhelihakastiketta :(
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ethän laittanut tomaattia - ethän?
En toki. Perinteinen 10% naudan jauheliha - uusi sipuli - voi - venhäjauho - lihaliemi. Suolaa ja pippuria. Laitoin myös hieman aromisuolaa tuomaan makua!
-ap
Ei kyllä ole mikään perinteinen. Lihaliemi (kuutiosta) ja aromisuola ei kuulu jauhelihakastikkeeseen. (ei kyllä mihinkään muuhunkaan)
Perunamuusin kanssa jauhelihakastike on hyvää. Lisäksä kurkkua ja tomaattia.
Juomana maito.
Mä en tee tai syö kauheasti liharuokaa, mutta aina välillä teen vanhanaikaista ruskeaa jauhelihakastiketta ja perunoita. Lisukkeina punajuurisalaattia ja porkkanaraastetta.
Emma K. kirjoitti:
Perunamuusin kanssa jauhelihakastike on hyvää. Lisäksä kurkkua ja tomaattia.
Juomana maito.
Tuohon vielä ruisleipää, voita ja kiireetön talvipäivä, aurinko paistaa tuvan ikkunasta, punatulkut popsii siemeniä lintulaudalla niin avot.
Jälkkäriksi pannukahvia.
-m
Hyi h..… . Suomalaiset syövät ihan hirveetä pa… .
En tiedä, kun en ole maistanut sun tekeleitä.