Mansikkakakku
Teen mansikkakakun ja laitan kakun pinnalle mansikoita ja päälle hyytelösokeria. Syömme kakun huomenna, voiko mansikat laittaa jo tänään kakun päälle vai meneekö marja ja kiille huonon näköisiksi? Kiitos avusta.
Kommentit (7)
Kiitos! Aamulla on muutakin touhua ennen vieraiden tuloa, joten teen kakun valmiiksi jo tänään.
-Ap
Älä pilaa hyviä tuoreita mansikoita kiilteellä! Iha turhaa.
Voi laittaa jo tänään. Jos pursotat reunoille kermaa, kannattaa se jättää huomiseksi.
Älä laita sitä kiillettä, maistuu pahalta.
Vierailija kirjoitti:
Voi laittaa jo tänään. Jos pursotat reunoille kermaa, kannattaa se jättää huomiseksi.
Kun kermavaahtoon sotkee hiukan maitorahkaa, niin se pysyy pitkään hyvänä.
Itse en käytä koskaan pelkkää kermavaahtoa.
Ja pinnoitteena se hyytelösokeri on hiukan hidasta, eli vaatii pitkän jähmettymisajan.
Tärkkelyshyytelöt jähmettyvät heti kun ovat jäähtyneet (Lucullus oli hyvä pinnoite, mutta sitä ei enää saa mistään).
Vierailija kirjoitti:
Älä laita sitä kiillettä, maistuu pahalta.
Jos sen tekee omenamehuun, niin on hyvää.
Tuoreet mansikat pysyvät hyvänä kiilteen alla.