Olen ravintolassa töissä, kysy!
Ihan mitä haluat. Taustatiedoksi, että teen kyseistä hommaa vain kesän ajan ja muuten opiskelujen ohella.
Kommentit (13)
Vierailija kirjoitti:
Miksi ravintolat eivät panosta parempiin viineihin? Laadukkaita viinejä saisi kohtuuhintaan ihan Alkostakin.
Enpäs yhtään tiedä, koska viinien tilaamisen hoitaa joku ihan muut. Mutta jos arvata voi, niin ehkä niillä on huono kate tai niitä ei menisi kuitenkaan niin hyvin.
Soitteleeko puolisot kysellen"Onko mieheni/vaimoni siellä", antavat tuntomerkkejä. Jos on jonkun vieraan miehen/naisen kanssa, kerrotko sen soittajalle?
Vierailija kirjoitti:
Up
Miksi uppaat omaa ketjuasi? Ei ketään kiinnosta...
Minkätyyppisessä ravintolassa työskentelet? Onko kyseessä siis esim. perus kaljabaari, pikaruokapaikka, johonkin tiettyyn ruokakulttuuriin erikoistunut mesta (esim. tex-mex, italialainen, thaimaalainen) vai Michelin-tähdin palkittu haute cuisine -ravintola? Ravintolan nimeä ja paikkakuntaa ei siis tarvitse yksilöidä :)
Vierailija kirjoitti:
Soitteleeko puolisot kysellen"Onko mieheni/vaimoni siellä", antavat tuntomerkkejä. Jos on jonkun vieraan miehen/naisen kanssa, kerrotko sen soittajalle?
Eipä ole tullut tällaista vastaan ainakaan minulle.
Vierailija kirjoitti:
Minkätyyppisessä ravintolassa työskentelet? Onko kyseessä siis esim. perus kaljabaari, pikaruokapaikka, johonkin tiettyyn ruokakulttuuriin erikoistunut mesta (esim. tex-mex, italialainen, thaimaalainen) vai Michelin-tähdin palkittu haute cuisine -ravintola? Ravintolan nimeä ja paikkakuntaa ei siis tarvitse yksilöidä :)
Ei mitään noista. Sellainen lounas- ja ac-paikka, kuuluu ketjuun kuitenkin.
Oikea asiantuntija vastailemassa siis. Olet ollut siis kuukauden, maksimissaan kaksi ravintolassa töissä?
Sano nyt vielä, että paikka on joku ABC tai Rosso.
Vierailija kirjoitti:
Oikea asiantuntija vastailemassa siis. Olet ollut siis kuukauden, maksimissaan kaksi ravintolassa töissä?
Sano nyt vielä, että paikka on joku ABC tai Rosso.
Olen ollut puolitoista vuotta tässä paikassa. Sitä ennen kolme vuotta muualla.
En tiedä, saako noista ac-annoksia, kun en noissa käy.
Vierailija kirjoitti:
Oikea asiantuntija vastailemassa siis. Olet ollut siis kuukauden, maksimissaan kaksi ravintolassa töissä?
Sano nyt vielä, että paikka on joku ABC tai Rosso.
Miten työhistoria liittyy nyt mitenkään tähän?
Onko siellä kenties ihan vuorovastaava mollaamassa muiden duuneja?
Vierailija kirjoitti:
Kaivatko persettäsi ja sitten sillä perseen hajusella kädellä kosket asiakkaan ruokiin?
En. :D
Sabotoidaanko vittumaisten asiakkaiden ruokia?
Vierailija kirjoitti:
Sabotoidaanko vittumaisten asiakkaiden ruokia?
Ei, kyllä kaikkia kohdellaan ihan asiallisesti. Mutta ei turhaa märsytystä silti tarvitse sietää.
Miksi ravintolat eivät panosta parempiin viineihin? Laadukkaita viinejä saisi kohtuuhintaan ihan Alkostakin.