Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tehdäänkö Suomessa ollenkaan kuskusta?

Tiedättekö
29.06.2017 |

En ole huomannut kauppojen hyllyillä ainakaan että olisi.
Jos ei niin miksi ei? Vehnäähän se on ja kotimainen lähiruoka olisi hyvä vaihtoehto.

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ihan kaikista kaupoista löytyy.

Terkuin yhden kuskus-fanin äippä

Vierailija
2/16 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

On kauppojen hyllyillä. Meillä syödään viikottain ja myös vantaalla usein tarhassa lapsilla couscousia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin onko Suomessa valmistettua?

Vierailija
4/16 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lämpiminä lounasruokina se on suosittua ainakin Tallinnassa :)

Vierailija
5/16 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ranskalaista, italialaista ja saksalaistahan ne näyttäisi olevan.

Vierailija
6/16 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Niin onko Suomessa valmistettua?

Niin sitä tässä just hain, kiitos sinulle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipä taida olla. Risellalla kyllä on mutta onko suomalaista?

Vierailija
8/16 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eipä taida olla. Risellalla kyllä on mutta onko suomalaista?

Ranskalaista foodien perusteella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko jollain muutes hyvää reseptiä siihen keltaiseen kasvis-kuskusiin? Se on niin järjettömän hyvää, Finduksella löytyy pakasteena mutta kallista siihen nähden, että kyse on hyvin halvasta raaka-aineesta.

Vierailija
10/16 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oisko kuskusin menekki niin heikkoa täällä että ei kannata. :-(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tehdään. Pönttöön, pusikkoon, huussiin.

Vierailija
12/16 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko jollain muutes hyvää reseptiä siihen keltaiseen kasvis-kuskusiin? Se on niin järjettömän hyvää, Finduksella löytyy pakasteena mutta kallista siihen nähden, että kyse on hyvin halvasta raaka-aineesta.

Keitettyä kuskusta  n. puolet, keitetyt linssit, rapsiöljy, parsakaali, vihreä papu, punainen paprika, porkkana, sipuli, munakoiso, valkosipuli, auringonkukkaöljy, suola, sokeri, chili, kurkuma, kaneli ja mausteuute. 

https://www.findus.fi/tuote/vegetarian-couscous

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nopeusko siinä yleensä viehättää? Olen jonkun kerran kokeillut mutta en oikein ole innostunut.

Moniko muuten käyttää ohraa? 

Vierailija
14/16 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuskus tehdään kai tavallisesti durum-vehnästä, jota Suomessa ei ilmastollisista olosuhteista johtuen kasvateta kaupallisesti. En tiedä, voisiko kuskusta valmistaa tavallisesta leipävehnästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
29.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nopeusko siinä yleensä viehättää? Olen jonkun kerran kokeillut mutta en oikein ole innostunut.

Moniko muuten käyttää ohraa? 

Ohrahelmet on kanssa hyviä, sitä käytän myös välillä.

Kuskus on vaan niin hyvää kun sen maustaa itämaisilla mausteilla ja tulista itse maustamaa kermaviilikastiketta.  Ap

Vierailija
16/16 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikeastiko on olemassa ruoka nimeltä "kuskus?" Miksi sille on sellainen nimi annettu, eikö ne yhtään ajatelleet miltä se kuulostaa?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kaksi yhdeksän