Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten voi olla saman hampurilaisketjun kahden ravintolan laadussa ero kuin yöllä ja päivällä?

Vierailija
25.06.2017 |

Toisessa ateria erinomainen ja toisessa ala-arvoinen.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
25.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä nyt ihmeessä vaan kerro mikä ketju

Vierailija
2/7 |
25.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

^ En kerro mikä ketju, koska se poistuisi hetimiten. :) ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
25.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on työntekijöistä kiinni. Olen huomannut saman.

Vierailija
4/7 |
25.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

^ Työntekijä jälkimmäisessä oli nuiva. En mielelläni menisi paikkaan uudestaan. ap

Vierailija
5/7 |
25.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hei nyt sataa vettä!! Soon moro! ap

Vierailija
6/7 |
25.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Työntekijöistähän se riippuu, en ole huomannut hampurilaisketjuissa noin suurta eroa mutta esim subissa on välillä tullut tosi surkeita luomuksia, varsinkin jos tilaa woltilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
25.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Madridissa, erään pelle-paikan purilainen oli miltei herkullinen, mutta Heinolan vastaavassa mestassa piiras oli liki oksettava...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kaksi yhdeksän