Lue keskustelun säännöt.
Miten voi olla saman hampurilaisketjun kahden ravintolan laadussa ero kuin yöllä ja päivällä?
25.06.2017 |
Toisessa ateria erinomainen ja toisessa ala-arvoinen.
Kommentit (7)
^ En kerro mikä ketju, koska se poistuisi hetimiten. :) ap
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Se on työntekijöistä kiinni. Olen huomannut saman.
^ Työntekijä jälkimmäisessä oli nuiva. En mielelläni menisi paikkaan uudestaan. ap
Hei nyt sataa vettä!! Soon moro! ap
Työntekijöistähän se riippuu, en ole huomannut hampurilaisketjuissa noin suurta eroa mutta esim subissa on välillä tullut tosi surkeita luomuksia, varsinkin jos tilaa woltilla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Madridissa, erään pelle-paikan purilainen oli miltei herkullinen, mutta Heinolan vastaavassa mestassa piiras oli liki oksettava...
Älä nyt ihmeessä vaan kerro mikä ketju