Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko pakastevihannekset terveellisiä?

Vierailija
04.06.2017 |

?

Kommentit (29)

Vierailija
1/29 |
04.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole. Niistä saa kohtusyövän.

Vierailija
2/29 |
04.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

kertokaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/29 |
04.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitäs luulet?

Vierailija
4/29 |
04.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos av-mammojen mielestä voi on terveellistä, niin samalla logiikalla vihannekset ja erityisesti pakastevihannekset ovat täyttä myrkkyä.

Jos ne sulattaa mikrossa, niin vastaa sinihappoa.

Vierailija
5/29 |
04.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos av-mammojen mielestä voi on terveellistä, niin samalla logiikalla vihannekset ja erityisesti pakastevihannekset ovat täyttä myrkkyä.

Jos ne sulattaa mikrossa, niin vastaa sinihappoa.

Niin, tämän älykkyysosamäärä on jäänyt niin alhaiseksi, että on päätellyt ettei kasviksia ja voissa ruskistettua lihaa voi syödä samaan aikaan.

Vierailija
6/29 |
04.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap varmaan tarkoitti, että säilyykö vitamiinit pakastaessa? Tuskin tarkoitti, että ovatko myrkyllisiä. Miten täällä ei koskaan voi vastata asiallisesti mihinkään?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/29 |
04.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos av-mammojen mielestä voi on terveellistä, niin samalla logiikalla vihannekset ja erityisesti pakastevihannekset ovat täyttä myrkkyä.

Jos ne sulattaa mikrossa, niin vastaa sinihappoa.

Miten sä voit olla noin tyhmä?

Vierailija
8/29 |
04.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakastevihannekset on terveellisempiä kuin alkukesän vihannekset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/29 |
04.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Pakastaminen ei tuhoa kasvisten vitamiineja ja hivenaineita. Päinvastoin. Pakastevihannesten ravintoaineet saattavat olla paremmin tallessa kuin pitkään varastoitujen tuorevihannesten.

Pakasteet paha, tuorevihannekset hyvä. Vanhanaikaista ajattelua!

Todellisuudessa tuorevihannesten matka ruokapöytään voi kestää useita päiviä. Tämä vaikuttaa kasvisten folaatti- ja C-vitamiinipitoisuuteen.

Pakasteiksi kasvikset taas päätyvät useimmiten suoraan pellolta nopean käsittelyn jälkeen. Näin niiden ravintoarvot säilyvät varastossa maanneita serkkujaan parempana."

Vierailija
10/29 |
04.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jos av-mammojen mielestä voi on terveellistä, niin samalla logiikalla vihannekset ja erityisesti pakastevihannekset ovat täyttä myrkkyä.

Jos ne sulattaa mikrossa, niin vastaa sinihappoa.

Miten sä voit olla noin tyhmä?

Ei provoille kannata edes vastata...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/29 |
04.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitti teille jotka vastasitte asiallisesti. Pyrin terveelliseen syömiseen ja pitää laihduttaa. Ajattelin että käytän näitä paljon.

ap

Vierailija
12/29 |
04.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakastevihannesten ravintoarvo on hyvä, vaikka niiden maku häviää joskus vastaavalle tuoretuotteelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/29 |
04.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos pakastevihanneksia lämmittää liian kauan, vitamiinit lähtevät. Eli siinä mielessä tuoreet vihannekset on terveellisempiä, jos niitä ei käsitellä liikaa.

Vierailija
14/29 |
04.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kiitti teille jotka vastasitte asiallisesti. Pyrin terveelliseen syömiseen ja pitää laihduttaa. Ajattelin että käytän näitä paljon.

ap

Suosittelen pakastevihanneksia, koska niistä ei tule hävikkiä niin paljon. Jos ostan esim. tuoreen kukkakaalin, niin en saa sitä yksin käytettyä ennen kuin se pilaantuu, enkä viitsi itse pakastaa sitä. Ostan tosi paljon pakastevihanneksia, niistä voi käyttää sen mitä tarvitsee, ja laittaa takaisin pakkaseen.

t. nro 9

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/29 |
04.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko väliä valmistetaanko ne pannulla vai mikrossa?

Vierailija
16/29 |
04.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos pakastevihanneksia lämmittää liian kauan, vitamiinit lähtevät. Eli siinä mielessä tuoreet vihannekset on terveellisempiä, jos niitä ei käsitellä liikaa.

Miksi lämmittää pakastevihanneksia liian kauan? Pussin kyljessä on ohje, esim. 3 minuuttia  keittää vähässä vedessä, eli toisin sanoen höyryttää, mikä on paras lämmitystapa vitamiinien kannalta.

Vierailija
17/29 |
04.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko väliä valmistetaanko ne pannulla vai mikrossa?

On väliä, ne kannattaa paistaa pannulla voissa. Kasvikset on hyvä syödä rasvan kanssa.

Vierailija
18/29 |
04.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vihannesten kypsentäminen mikrossa on yllättäen keittämistäkin parempi, ravintoaineet säilyvät parhaiten. Kupu päälle.

Vierailija
19/29 |
04.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko väliä valmistetaanko ne pannulla vai mikrossa?

Älä mikroon laita. Kasvikset tarvitsevat rasvaa kyytipojakseen, näin hyödynnetään parhaiten kasvisten ravintoaineet. Joten paista pannulla voissa.

Vierailija
20/29 |
04.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Onko väliä valmistetaanko ne pannulla vai mikrossa?

Älä mikroon laita. Kasvikset tarvitsevat rasvaa kyytipojakseen, näin hyödynnetään parhaiten kasvisten ravintoaineet. Joten paista pannulla voissa.

Ei kai nyt mitää myrkkyä kannata terveelliseen voihin sotkea.

Pelkkää voita ja kermaa ruokajuomaksi.

Pitkää ikää.