Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vegaanit ei syö kananmunia. Kananmunat on turhia leivonnassa, tekee esim korvapuusteistakin kovia. Vegaanit korvapuustit on parempia, kaavimaitoa tai vettä maidon tilalle, ei munaa ollenkaan ja voitelu esim soijavaniljavanukkaalla.

Vierailija
26.05.2017 |

Niin ettäs tiedät.

Kommentit (31)

Vierailija
1/31 |
26.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasvimaitoa peräti.

Vierailija
2/31 |
26.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huijausta! Otsikko ei näy kokonaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/31 |
26.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vegaanit on vähän tyhmiä.

Vierailija
4/31 |
26.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

-0,5/5

Vierailija
5/31 |
26.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa en tiedä, pitää joskus kokeilla. Lihapullat on kyllä parempia ilman kananmunaa. Mutta pitäähän korvapuustiloihin voita laittaa, mitä vegaani niihin laittaa?

Vierailija
6/31 |
26.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tutkimusten mukaan vegaaneilla on huomattavasti enemmän mielenterveyhäiriöitä kuin sekasyöjillä. Ei yllätä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/31 |
26.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta! Mä oon tehny pullataikinan jo 20 vuotta ilman kananmunia. Vegaani oon ollu vasta kaksi vuotta!

Vierailija
8/31 |
26.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jaa en tiedä, pitää joskus kokeilla. Lihapullat on kyllä parempia ilman kananmunaa. Mutta pitäähän korvapuustiloihin voita laittaa, mitä vegaani niihin laittaa?

Kasvimargariinia. Pistä vielä fariinisokeria väliin normaalin sokerin tilalle, niin tulee oikein herkullista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/31 |
26.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juokoot vaikka  vain omaa virtsaansa minun puolestani, siitä vaan !

Vierailija
10/31 |
26.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Unohdin joskus pullataikinasta kananmunan ja huomasi kyllä selvästi, ei tullut niin hyvää. Muistan jatkossakin laittaa sen munan sinne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/31 |
26.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jaa en tiedä, pitää joskus kokeilla. Lihapullat on kyllä parempia ilman kananmunaa. Mutta pitäähän korvapuustiloihin voita laittaa, mitä vegaani niihin laittaa?

Kasvimargariinia. Pistä vielä fariinisokeria väliin normaalin sokerin tilalle, niin tulee oikein herkullista.

Eikös niissä ole kaikenlaisia lisäaineita? Ja mistä lienee palmurasvasta tehty ja varmaan myös uudelleenesteröityjä. Kamalan keinotekoisen makuisia myös. Ei kiitos. Ehtaa voita olla pitää. Mikä vika voissa on vegaanin mielestä? Sen ymmärrän, ettei syö lihaa, en itsekään paljon syö. 

Vierailija
12/31 |
26.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Työkaveri aina ihmetteli mun tuomani pullan pehmeyttä. Itse ei uskaltanut kolesterolin pelossa laittaa puolen litran taikinaan yhtä kananmunaa. Naurettavaa! Kuohkeus tulee juuri kananmunasta. Ja rasvana kannattaa käyttää pehmeää pullomargista. Tulee nimittäin pullasta pehmeämpää ja paremmin säilyvää kuin kovasta voista. Eikä sitäkään liikaa, kuten ei jauhojakaan. Siis puolitoista desiä rasvaa ja pehmeä taikina, n. 14 desiä jauhoja,  niin  hyvää tulee! Ja nesteeksi maitoa, ei ainakaan vettä tai mehua, ei ole pullan makuista näillä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/31 |
26.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras ystäväni on vegaani ja vielä eläinkunnan tuotteita syödessään oli aivan mielettömän hyvä leipuri. Nykyään kohteliaisuudesta maistelen kahvipöydässä hänen raakakakkujaan ja vegaanipiirakoita ja teeskentelen pitäväni niistä, mutta onhan ne todellisuudessa aivan helvetin pahoja.

Tykkään kyllä monita vegaaniruuista. Itse olen kasvissyöjä ja monesti kokkailen täysin kasvipohjaista sapuskaa, mutta kyllä esimerkiksi kunnon piirakkapohjassa on kananmunaa ja voita.

Vierailija
14/31 |
26.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vegaanien ruoka on paljon prosessoidumpaa kuin sekasyöjien.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/31 |
26.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Työkaveri aina ihmetteli mun tuomani pullan pehmeyttä. Itse ei uskaltanut kolesterolin pelossa laittaa puolen litran taikinaan yhtä kananmunaa. Naurettavaa! Kuohkeus tulee juuri kananmunasta. Ja rasvana kannattaa käyttää pehmeää pullomargista. Tulee nimittäin pullasta pehmeämpää ja paremmin säilyvää kuin kovasta voista. Eikä sitäkään liikaa, kuten ei jauhojakaan. Siis puolitoista desiä rasvaa ja pehmeä taikina, n. 14 desiä jauhoja,  niin  hyvää tulee! Ja nesteeksi maitoa, ei ainakaan vettä tai mehua, ei ole pullan makuista näillä!

Taidat olla vähän yksimkertainen. Kananmunalla on nimenomaan kovettava vaikutus, mieti nyt vaikka makaronilaatikkoa munamaitoineenkin. Lihaperunasoselaatikkoonkin lisätään muna tai pari, jos halutaan kiinteämpää. Munat jätetään pois jos tykkää löysemmästä.

Vierailija
16/31 |
26.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vegaanien ruoka on paljon prosessoidumpaa kuin sekasyöjien.

Esim. soija on järkyttävän epäekologista. Tuodaan kaukaa lisäksi: mm. öljyä kuluu hillittömästi.

Vierailija
17/31 |
26.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Työkaveri aina ihmetteli mun tuomani pullan pehmeyttä. Itse ei uskaltanut kolesterolin pelossa laittaa puolen litran taikinaan yhtä kananmunaa. Naurettavaa! Kuohkeus tulee juuri kananmunasta. Ja rasvana kannattaa käyttää pehmeää pullomargista. Tulee nimittäin pullasta pehmeämpää ja paremmin säilyvää kuin kovasta voista. Eikä sitäkään liikaa, kuten ei jauhojakaan. Siis puolitoista desiä rasvaa ja pehmeä taikina, n. 14 desiä jauhoja,  niin  hyvää tulee! Ja nesteeksi maitoa, ei ainakaan vettä tai mehua, ei ole pullan makuista näillä!

Pullomargariinissa on transrasvoja ja transrasvojen epäterveellisyyttä ei yksikään taho kiistä. Voi lisätään pullataikinaan pehmeänä, maku on aivan toista luokkaa kuin keinotekoisella margariinilla.

Vierailija
18/31 |
26.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se ihan ammattilaisten ohje on, että pullista tulee pehmeämpiä ilman kananmunaa.

Tein tänään puolen litran taikinan ilman kananmunaa ja kiitoksia pehmeydestä tuli useammasta suusta, hyviä olivat niin korvapuustit kuin hillopullatkin.

Vierailija
19/31 |
26.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Munaton kasvismargariinipullataikina. Hyi helvata! 🤢 Ulostekin on varmasti herkullisempaa.

Vierailija
20/31 |
26.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi vegaanit ei syö kananmunia? Onko kyse pelkästään tehotuotetuotannosta? Jos vegaanilla olisi omalla takapihallaan pieni kanala, jossa saisivat elää lajinomaista elämää, olisiko kananmunan syöminen sitten ok?