Mitä te laitatte hodarin väliin?
Ajattelin tehdä vappuaattona hodareita mutta mitämsinne sämpylän väliin laitetaan nakin, sinapin ja ketsupin lisäksi? Kurkkusalaattia ehkä? Keksukääs vaihtoehtoja mulle
Kommentit (12)
sipulia, chiliä, juustoa, paahdettua sipulia, valkosipulia, majoneesia, kurkkusalaattia, pekonirouhetta....
Onhan noita mausteita vaikka kuinka.
Kurkkusalaattia, valkospulmajoneesi, sipulia.
No sinnehän voi laittaa melkeen mitä vaan.
Itse tykkään laittaa nakin, sipulirouhetta, vähän kurkkusalaattia ja sinappi + ketsuppi.
Noiden lisäksi voi olla vaikka pekonia, tuoretta sipulia, majoneesia, juustoraastettakin (esim. cheddar) ehkä. Jos siis ajattelit tehdä jonkilaisen buffetin.
Pekonia
R-kioskin hodareista voi hyvin ottaa mallia, niin tulee todella hyviä. Se niiden uusi majoneesikastike maistuisi varmasti kotitekoisessakin, jos sitä sattuisi kaupassa olemaan.
Nakkeja ei saisi keittämällä keittää, vaan höyryttää ja jättää muhimaan kuumaan, maustettuun veteen. Muutama viilto jokaiseen nakkiin ennen lämmittämistä, ettei ne räjähdä.
Sämpylät voi myös kevyesti paahtaa, vaikka sähkögrillillä tai paahtimessa (ei liian kuivaksi).
Hodarin sisään sipulisilppua, kurkkusalaattia ja väkevää sinappia.
Riisimuroja ei kyllä uskois mut on todella hyvää, Jenkeissä kun olin niin siellä oli paikallisessa hodarikojussa 30-60 min jono.
Vierailija kirjoitti:
Hodari on juuri se mitä selostitkin. Tosin en tiedä miten sämpylän lämmität, senhän täytyy olla rapea.
Nimenomaan hodarisämpylän ei tule olla rapea. Siinähän menisi suu rikki.
Me tehtiin just ja laitettiin coleslawia, nakki, ketsuppia, sinappia ja paahdettua sipulia. NAM!
Kurkkusalaattia, valkospulmajoneesi, sipulia.
Meillä sama paitsi sipuli on paahdettua sipulirouhetta. Ja tiettu ketsuppia.
Hodari on juuri se mitä selostitkin. Tosin en tiedä miten sämpylän lämmität, senhän täytyy olla rapea.