Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

ohjeita parsan tekoon grillissä?

Vierailija
24.04.2017 |

On tarkoitus avata grillikausi vappuna ja ajattelin tehdä parsaa grillissä. Onko parsat tarkoitus keittää ennen grillausta? Meinaan kääriä ne pekoniin tai ilmakuivattuun kinkkuun.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
24.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tarvii keittää ensin. Ei parsa tarvitse kuin viitisen minuuttia grillissä kypsyäkseen.

Vierailija
2/2 |
24.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuten ylläoleva sanoi. Kun pekoni on kypsää on parsakin valmis. Nappaa varsien alaosa pois ennen grillausta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla