Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kysymys pihveistä ravintola-alan ammattilaisille!

Vierailija
12.08.2007 |

Jos hinnastossa lukee 200 gramman ulkofilepihvi, punnitaanko se liha todellakin joka kerta ennen paistamista? Vai onko tuo " 200g" kokin näppituntumasta kiinni? Tarkoittaako hinnaston paino raakapainoa?



(Eräässä paikassa tuo 200g pihvi tuntuu todella pieneltä ja omistaja tunnetaan pihiksi mieheksi)

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
12.08.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuinka joku oikeasti voi kysyä tuollaista?



Oletatko kenties, että ravintoloissa on joku " virallinen valvoja" katsomassa vieressä, kun pihvit punnitaan?



Jokainen tekee tyylillään. Jos epäilet, että pihvi on liian pieni, niin pyydä saada tarkistaa asia. Kokki voi tahallaan/omistajan käskystä/vahingossa tehdä todellakin liian pieniä pihvejä.



Mutta kysymyksen asettelusi on kyllä kerrassaan pöhkö. Isoveli ei valvo pihvien kokoa ravintoloissa - se on ihan henkilökunnan vastuulla.

Vierailija
2/4 |
12.08.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsymishävikki on n. 15-20%

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
12.08.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainahan kokki voi vastata, että se oli 200 grammaa, mutta paistossa siitä häviää nestettä n. 50g.

Vierailija
4/4 |
12.08.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei 200g pihvi niin hirveän iso olekaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kahdeksan kahdeksan