Kuuluuko pataruokiin laittaa kansi päälle uunissa?
Laitoin äsken ruuan uuniin valurautapadassa ja nyt mietin, että olisiko pitänyt olla kansi päällä? Padassa on runsaasti nestettä ja lihaa
Kommentit (5)
Vierailija kirjoitti:
Et edes vit*u kiittänyt asiallisesta neuvosta :(
(1)
Kukas sun muroihin on kussut?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Et edes vit*u kiittänyt asiallisesta neuvosta :(
(1)
Kukas sun muroihin on kussut?
Jos tarvii apua ja sitten sitä saa niin kuuluu kiittää.
Kuuluu hyviin tapoihin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Et edes vit*u kiittänyt asiallisesta neuvosta :(
(1)
Kukas sun muroihin on kussut?
Jos tarvii apua ja sitten sitä saa niin kuuluu kiittää.
Kuuluu hyviin tapoihin.
Joo joo. Onko kiukuttelu ja kiroominenkin hyviä tapoja?
No ohhoh. Tällä palstalla käydään keskustelua kaiken maailman asioista ja paljon vakavammista kuin pataruuan kuivumisen esto. Minusta on oikein kiittää ja odottaakin kiitosta neuvosta, joka auttaa jossain todella hankalassa elämäntilanteessa. Mutta jos sinun suustasi tippuvat vähäisetkin "kultajyvät" ovat mielestäsi noin arvokkaita, perusta joku maksullinen neuvontapalsta. Onnea rikastumisesi tiellä.
Ihan miten haluaa.Ilman kantta nestettä haihtuu ja tulee ruokaan hiukan väriä pintaan.