Kysymys eril. jauhelihoista?
Onko jauhelihaan käytetty kaikki eläimen osat kuten vaginat, siankärsät, sonnien penikset ja peräsuolet?
Vai mitä siihen jauhelihamassaan käytetään?
Kommentit (12)
En ole koskaan edes miettinyt mistä osista tuo jauheliha tehdään.
Olisikin, haaskaus olisi vähäisempää. Lihaksia ja jänteitä siihen kuitenkin valitettavasti on vain jauhettu.
Kaikkihan sinne kipataan, vähän sorkkia leikataan pois ja luineen päivineen. Tuurillaan saattaa lihanleikkaajakin päätyä myllyyn jos ei pidä varaansa tai tupeksii liikaa niiden sorkkien kanssa..
Hevoseltakin kengät vain napataan pois ja sinne myllyyn vain.
Vain parhaat palat jauhesta käytetään.
Onko tämä viheriäistön hyökkäys vastenmielisillä mielikuvilla? En kuule jaksa uskoa että tuota miettivät kun se herkullinen burkeri kiikutetaan nokan alle.
Vierailija kirjoitti:
Kaikkihan sinne kipataan, vähän sorkkia leikataan pois ja luineen päivineen. Tuurillaan saattaa lihanleikkaajakin päätyä myllyyn jos ei pidä varaansa tai tupeksii liikaa niiden sorkkien kanssa..
Hevoseltakin kengät vain napataan pois ja sinne myllyyn vain.
Vähän niinkuin tekis lihasmoothieta, jess! :D
Halvassa makkarassa voi olla jotain jouhia.
Paistijauhelihassa on paistia. Muissa jotain muuta. Kiveksiä ei, sillä ne ovat Ravintola Motin erikoisuus. Vagina-annosta ei mikään ravintola mainosta.
En tiedä, mutta oisko ne ajatuksena ällöttävämmät osat sitten niin huono juttu? Kuulostaa ällöltä, mutta onko sellaiset osat sitten jotenkin epäterveellisiä? Jos ongelma on vain ällöydessä, niin lihan jauhaminenhan kätevästi saa kaiken näyttämään samanlaiselta massalta.
Jos joudun eläimen vaginaa syömään, niin mieluummin jauhelihana kuin sellaisenaan.
Mitä väliä sillä on mitä osia siellä seassa on? Ihan samaa kudosta ja verta ja lihaa ne on kuin ne "paremmat" osatkin. Eikö se ole vain hyvä ettei tuhlata täysin syömäkelpoisia aineksia?
Paistettu lehmän vi**u on hyvää puolukkasurvoksen kanssa.
Tuota passaa miettiä.