Miksi ruoka herättää niin voimakkaita tunteita?
Ihan helvetin huvittavaa on lukea tuota "Äitini on painonpudotuksessa" -ketjua: 5 sivua pelkkää riitelyä siitä, onko ruisleipä saatanasta. Sitten väitetään että kuidut repivät suolistoa ja lentokoneella Laosista roudatut shiiasiemenet ovat ainoa oikea kuidun lähde.
Ei ole ainoa ketju, missä riidellään ruoasta. Mikä hemmetti ihmisillä on, kun toisten ruokavaliot herättävät niin voimakkaita tunteita? Mua ei haittaa jos joku syö ranskanleipää, joku on vegaani tai joku syö 4 palaa ruisleipää joka päivä. Miksi ei tajuta, että ihminen on yksilö myös syönnin suhteen. Siitä taas en pidä, kun tämä kuiduttomuus on tulossa muotiin. Lasten ja nuorten suolistosyövät ovat lisääntyneet tutkitusti kuidun puutteen, sokerin ja einesten vuoksi.
Mä jo luulin että tää älytön ruokasota jäi sinne karppaamisbuumiin...