Pakko mainostaa, Valion Eila Uuniomena kreikkalainen jogurtti on ihan käsittämättömän HYVÄÄ!!!
Menisi puoli litraa kerralla, vähän kallista näissä pikareissa.
Kommentit (14)
Kiitos, että maistuu.. Valiolainen maidontuottaja
Miksi "jugurtissa" on johanneksen leipäpuuta, maissia sekä 19,5 g sokeria per purkki?
Olen tykästynyt virolaisiin, tekevät maitotuotteetkin paremmin kuin Valio.
Vierailija kirjoitti:
Olen tykästynyt virolaisiin, tekevät maitotuotteetkin paremmin kuin Valio.
Minäkin tykkään, aika paljon niissä on kyllä sokeria.
Myydäänkö näitä kreikkalaisia jugurtteja litran tölkeissä? On muuten hyviä!
Vierailija kirjoitti:
Olen tykästynyt virolaisiin, tekevät maitotuotteetkin paremmin kuin Valio.
Ja vitut tekevät. Tuoteselosteet samaa muunnettu tärkkelys -paskaa. Se on vaan nyt muotia tykätä ulkomaalaisesta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olen tykästynyt virolaisiin, tekevät maitotuotteetkin paremmin kuin Valio.
Ja vitut tekevät. Tuoteselosteet samaa muunnettu tärkkelys -paskaa. Se on vaan nyt muotia tykätä ulkomaalaisesta.
Siisti kielenkäyttöäsi poika!
Vierailija kirjoitti:
Miksi "jugurtissa" on johanneksen leipäpuuta, maissia sekä 19,5 g sokeria per purkki?
Johanneksen leipäpuu on kalliimpaa sakeutusainetta, kuin muunnettu maissitärkkelys, jota dumpataan Amerikan ylituotantomarkkinoilta.
Hyvä, että Valio korvaa edes osan sakeutusaineesta laadukkaammalla johanneksenleipäpuulla. Vielä kun sais pektiinin ton lopun tärkkelyksen tilalle.
Muistan muuten selvästi sen käännekohdan, kun Suomen perinteiset lirummat jogurtit alkoivat korvautua uudemmalla sakeutetummalla versiolla.
Pääsin vielä Itiksessä ihan ensimmäisiin kuluttajatestiin - sakeampi jogurtti oli n. 15 vuotta sitten ihan uusinta uusinta Suomen markkinoilla. Ja innokkaana valitsin muistaakseni jonkun ihme Arlan mansikan.
Ja kun kuluttajat pääsivät paksumman herkun makuun jälkeen, on ollut ja on liki mahdotonta löytää jogurttia, jossa EI lue muunnettu tärkkelys ( tavallisimmin muunnettu/hydrolysoitu/modifioitu maissitärkkelys)
Nam. Omakin suosikkini. Pitääpä käydä kaupassa tänään.
Hillo on liian makeaa mun makuuni. Sitruuna on parempaa. Mieluiten ostan Arlan rahkajogurttia, johon ei ole lisätty sokeria, sitruuna on lemppari.
Erilaisia jogurtti- ja rahkavalmisteita on nykyään ihan älyttömän paljon. Onkohan tarpeellista/terveellistä syödä paljon rahkaa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi "jugurtissa" on johanneksen leipäpuuta, maissia sekä 19,5 g sokeria per purkki?
Johanneksen leipäpuu on kalliimpaa sakeutusainetta, kuin muunnettu maissitärkkelys, jota dumpataan Amerikan ylituotantomarkkinoilta.
Hyvä, että Valio korvaa edes osan sakeutusaineesta laadukkaammalla johanneksenleipäpuulla. Vielä kun sais pektiinin ton lopun tärkkelyksen tilalle.
Muistan muuten selvästi sen käännekohdan, kun Suomen perinteiset lirummat jogurtit alkoivat korvautua uudemmalla sakeutetummalla versiolla.
Pääsin vielä Itiksessä ihan ensimmäisiin kuluttajatestiin - sakeampi jogurtti oli n. 15 vuotta sitten ihan uusinta uusinta Suomen markkinoilla. Ja innokkaana valitsin muistaakseni jonkun ihme Arlan mansikan.
Ja kun kuluttajat pääsivät paksumman herkun makuun jälkeen, on ollut ja on liki mahdotonta löytää jogurttia, jossa EI lue muunnettu tärkkelys ( tavallisimmin muunnettu/hydrolysoitu/modifioitu maissitärkkelys)
Onneksi Valio tekee vielä ihan oikeaakin jugurttia. Bulgarian jugurtti on toistaiseksi sakeaa ilman ylimääräisiä sakeuttajia. Muuttuu kyllä hiljalleen litkummaksi, koska vähentävät siitä rasvaa hissukseen vissiin vuosittain :) Vaihtoehtoja kai pitää alkaa etsiä, että pysyy aamiainen kasassa. Tuo alussa mainittu muistuttaa lähinnä jotakin jälkiruokavanukasta, ei sillä ole jugurtin kanssa mitään tekemistä.
Eihän se ole keinomakeutettu?