Lempijuustosi?
Ja mitä syöt sen kaverina vai meneekö sellaisenaan?
Kommentit (14)
Vierailija kirjoitti:
Oltermanni tuoreella ruisleivällä kera tuotekurkun.
Juustohifistelijät, pahoittelen junttia makuaistiani, joka julkeaa nauttia tästä mauttomasta, sieluttomasta juustosta. Kivittäkää vapaasti. Kiitos.
Tuo on kyllä hyvää 😊
Ap
Appenzeller ja gruyere suosikit. Monta muutakin hyvää on, olen juustohullu.
Vierailija kirjoitti:
Oltermanni tuoreella ruisleivällä kera tuotekurkun.
Juustohifistelijät, pahoittelen junttia makuaistiani, joka julkeaa nauttia tästä mauttomasta, sieluttomasta juustosta. Kivittäkää vapaasti. Kiitos.
Tuo on kyllä keskinkertaista 😊
Itse olen tykästynyt sellaiseen prima donna juustoon joka taitaa olla jotain goudaa tmv. Aivan ihanaa viinirypäleiden kanssa 😍
Ostin sitä tänään mutta unohdin viinirypäleet 😭 Täytyy huomenna ostaa rypäleitä ja nauttia huomenna sitten.
AP
Pirkka vanha Gouda on muuten yks hyvä.
Tete de moine ja kypsät cheddarit. Lidlin deluxe vintage cheddar aivan huippujuusto hintaansa nähden , harmi kun on vain silloin tällöin kausituotteena. Aura. Pitkään kypsyneet vuohenjuustot.
Valion kappeli juusto. Ja sitten Kolatun juustolan ruska😘
Mustaleimainen Emmental ja Aura-juusto. Molemmat ruisleivän päälle. Hyvä että tuli puheeksi, pitääpä mennä tekeen voikku ettei vaan pääse laihtumaan.
No kaikki! Rrrrrakastan erityisesti manchegoa, Danabluta, gruyereä ja Castello Ananasta. Kaveriksi vaikka Kantolan Valitut suolakeksejä, aurinkokuivattua tomaattia, tuoretta päärynää.
Uuh, nyt alkoi tekeen ihan hirveästi mieli juustoja. Onneksi herkuton tammikuu loppuu kohta.
Italian yrtit tuorejuusto. Sanoisin että yksi tämän hetkisistäl emppareista. Sopii eritoten lohen kanssa nautittavaksi. Nam.
Sinihomejuusto ja rasvainen edam makuina. K-marketista sai vitosen kilohinnalla kilon köntin Herkkutilan Parhaat -edamia. Parasta edamia, mitä olen syönyt, vaikka halpaa onkin.
Oltermanni tuoreella ruisleivällä kera tuotekurkun.
Juustohifistelijät, pahoittelen junttia makuaistiani, joka julkeaa nauttia tästä mauttomasta, sieluttomasta juustosta. Kivittäkää vapaasti. Kiitos.