Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua broilerijauhelihan kanssa!

Vierailija
17.01.2017 |

Kannattaako ostaa? Kauanko pitää kypsentää että on varppina kypsää? Oliko hyvää?

On mulla ongelmat...

Kommentit (19)

Vierailija
1/19 |
17.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kannata ostaa.

Vierailija
2/19 |
17.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvää on esim. kanapyöryköissä. Varsinkin garam masalalla maustettuna. Kypsennysajasta en osaa sanoa, kyllähän sen näkee sitten. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/19 |
17.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä ostin kerran ja tein (tai ainakin yritin) broilerikastiketta ja spagettia. Se ei käyttäytynyt yhtään samalla tavalla, kuin esim. naudan jauheliha, vaan tarttui mm pannun pohjaan ja jäi isoiksi kokkareiksi :O

Vierailija
4/19 |
17.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee broilerimureke. N. 45 min uunissa 175 astetta. Et tarvitse broiskun lisäksi kuin 1 munan, basilikaa, garam masalaa , suolaa ja currya. Ja kylkeen kylmä kastike johon voi käyttää turkkilaisen jogurttiin seloittamalla samoja mausteita.

Vierailija
5/19 |
17.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitsassa oli tosi hyvää!

Vierailija
6/19 |
17.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan yhtä hyvin onnistuu kuin tavan jauhelihasta, eikä kypsennys vie sen kauemmin :) meidän talossa käytetään paljon

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/19 |
17.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä ostin kerran ja tein (tai ainakin yritin) broilerikastiketta ja spagettia. Se ei käyttäytynyt yhtään samalla tavalla, kuin esim. naudan jauheliha, vaan tarttui mm pannun pohjaan ja jäi isoiksi kokkareiksi :O

Paistoit ilman rasvaa??

Vierailija
8/19 |
17.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pannu on huono, jos ruoka jää kiinni! Kyllä siitä näkee, samalla tavalla kuin normi jauhelihasta, koska on kypsää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/19 |
17.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika avuton kysymys 😂

Vierailija
10/19 |
17.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pankaa reseptiä mitä voi tehdä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/19 |
17.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt parikin kertaa broilerkiusausta tuosta, ihan hyvää tulee.

Vierailija
12/19 |
17.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En suosittele. Sisältää kaikki ns. jämät, nahan jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/19 |
17.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä tuota on ostettu enimmäkseen koirille kun sitä on ollut alennuksessa. Aika usein -30%, koska menekki ilmeisesti vähän epäsäännöllistä. Mutta samalla kun sitä on ostettu niin on käytetty ruokaan, koska perhessä ihmisiä jotka välttelee punaista lihaa. Toimii useimmissa ruuiassa aivan kuten mikä tahansa jauheliha. Ei moittimista muuten kuin hinta jos normaalihintaista.

Vierailija
14/19 |
17.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kannata ainakaan pakastaa. Oli ihan mahdotonta työstettävää sulatettuna...(yritin tehdä pyöryköitä)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/19 |
17.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En suosittele. Sisältää kaikki ns. jämät, nahan jne.

Kuten missä tahansa jauhelihassa.

Se on pelkästään positiivinen asia että ruhon vähemmän arvokkaat osat saadaan muotoon jossa voidaan hyödyntää ruuaksi.

Aika kusipää jos syö ruhosta vaan fileet ja heittää loput haaskuuseen.

Vierailija
16/19 |
17.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä tykkään siitä enemmän kuin naudan jauhelihasta. Ihan samalla lailla sitä voi käyttää. Ei se jää paistettaessa kokkareiksi kun samalla pienentää sitä esim puuhaarukalla.

Vierailija
17/19 |
17.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En suosittele. Sisältää kaikki ns. jämät, nahan jne.

Jos on näin, niin ostan vielä useammin! Hienoa, että jämälihoista saadaan jotain noin monikäyttöistä ja hyvänmakuista raaka-ainetta valmistettua, niin ei mene hukkaan :)

Vierailija
18/19 |
17.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mä ostin kerran ja tein (tai ainakin yritin) broilerikastiketta ja spagettia. Se ei käyttäytynyt yhtään samalla tavalla, kuin esim. naudan jauheliha, vaan tarttui mm pannun pohjaan ja jäi isoiksi kokkareiksi :O

Paistoit ilman rasvaa??

En paistanut, muutenhan siinä ei olisi mitään hämmentävää, että tarttuu kiinni.

Vierailija
19/19 |
17.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt siitä pihvejä. Koska haluan olla kypsyydestä täysin varma, olen loppukypsentänyt pihvit kastikkeessa. Elin ensin paistoin pihvit pannulla (en välittänyt oliko kypsiä vai ei) ja nostin syrjään odottamaan. Sen jälkeen samalle pannulle kookosmaito ja/tai kookoskerma/taviskerma mausteineen. Pihvit sinne sekaan. Kypsyvät siinä samalla kastikkeen muhiessa.

Mausteina olen käyttänyt currya, garam masalaa. Koska broilerin jauheliha on sellaista tahmaista, olen nostanut lusikalla nokareet pannulle ja muotoillut siinä suurin piirtein pihvin muotoiseksi. Ei se niin tarkkaa ole. Mutta käsin en viitsi pyöritellä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kahdeksan kuusi