Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kotipizza jatkaa kasvuaan, mutta kuka tätä kehitystä tukee?

Vierailija
21.12.2016 |

En minä ainakaan. Kotipizza sen kuin jatkaa kasvuaan, ja antoi posarin (eli positiivisen tulosvaroituksen).
http://m.kauppalehti.fi/uutiset/vahvan-tuloksen-tehnyt-kotipizza-nostaa…

Ilmeisesti ylimääräistä rahaa riittää? Ei vaan uskoisi, kun tietää talouden tilan ja miten paljon maksuhäiriöitä ihmisillä on nykyään. Kotipizza on kallis, pizzojen valmistuksessa on tingitty, ja palvelu on huonoa, ainakin kotitilausten yhteydessä, se on oma kokemukseni.

"Hänen mukaansa myynnin voimakkaan kasvun takana on useita syitä. Yksi keskeisistä syistä on ollut Kotipizzan brändi- ja ilmeuudistus, joka alkoi täysimittaisesti alkuvuodesta 2015. Konserni on myös kehittänyt ketjua fast casual -ilmiön hengessä."

Voisiko joku selittää mitä tuo ylläoleva tarkoittaa, esim. "fast casual ilmiö", tuntuu vähän siansaksalta, kannattaako siitä edes maksaa mitään?

Kommentit (49)

Vierailija
1/49 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onneksi edes mäkkäri sulkee ravintoloita.

Vierailija
2/49 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fast casual on termi, jota käytetään ravintolasta, jossa ei ole täysi pöytiintarjoilu, mutta pyritään parempiin raaka-aineisiin ja sitä kautta parempaan ruokaan. Eli pikaruokapaikka, joka koittaa olla vähän fiinimpi. En tiedä onko Kotipizza sellaisessa onnistunut. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/49 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Me ainakin tuetaan välillä. Kiva tukea kotimaista, siellä on hyvää pitsaa ja itse rakastan Monsteri-pizzaa ja niitä dippejä.

Olen opiskelija (valmistumassa), mutta eipä minunkaan talouteni yhteen kalliimpaan pizzaan kaadu, kun en muuten tuhlaile ja käyn töissä opintojen ohessa. Hyvästä maksaan mieluusti.

Vierailija
4/49 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onneks tienaa sen verta että on varaa käydä alle 10€ pizzalla..

Vierailija
5/49 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juuri suunnittelinkin, että tänään käyn kotipizzassa! Luulenpa, että jos on varaa syödä pizzaa niin silloin on myös varaa syödä pari euroa kalliinpaakin pizzaa.

Yleensä monet valittaa kotipizzojen pizzojen ainesten niukkuudesta, mutta itse pidän siitä. Joskus vähempi on parempi ja eivät maistu niin tunkkaisilta.

Vierailija
6/49 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä mun mielestä kannattaa tukea jos ne oikeesti siellä käyttää vastuullisempia raaka-aineita. Kotimaisia. Ja eikös kotipizzalla ole nykyään myös vegaanipizza? Lihan ja juustontuotanto on kovia ympäristölle, kiva jos löytyy pikaruokapaikka, missä tarjotaan vaihtoehto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/49 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En minä ainakaan. Kotipizza sen kuin jatkaa kasvuaan, ja antoi posarin (eli positiivisen tulosvaroituksen).

http://m.kauppalehti.fi/uutiset/vahvan-tuloksen-tehnyt-kotipizza-nostaa…

Ilmeisesti ylimääräistä rahaa riittää? Ei vaan uskoisi, kun tietää talouden tilan ja miten paljon maksuhäiriöitä ihmisillä on nykyään. Kotipizza on kallis, pizzojen valmistuksessa on tingitty, ja palvelu on huonoa, ainakin kotitilausten yhteydessä, se on oma kokemukseni.

"Hänen mukaansa myynnin voimakkaan kasvun takana on useita syitä. Yksi keskeisistä syistä on ollut Kotipizzan brändi- ja ilmeuudistus, joka alkoi täysimittaisesti alkuvuodesta 2015. Konserni on myös kehittänyt ketjua fast casual -ilmiön hengessä."

Voisiko joku selittää mitä tuo ylläoleva tarkoittaa, esim. "fast casual ilmiö", tuntuu vähän siansaksalta, kannattaako siitä edes maksaa mitään?

Mitenniin valmistuksessa tingitty? Kotipizza käyttää nykyään melkein pelkästään kotimaisia raaka-aineita. Korkeampi hinta selittyy sillä.

Vierailija
8/49 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kotipizzasta saa hyvää laktoositonta ja gluteenitonta pizzaa. Ja tosiaan raaka-aineet on parempia verrattuna halpispizzeriaan.

Kotipizzalla ei hirveästi ole kilpailijoita koska sen lisäksi on halpispizzerioita tai sitten ihan ravintolaravintoloita (esim rosso). Kotipizza on ainoa siltä väliltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/49 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tässä selitys pizzan hinnassa vertailtuna:

(tuotantokust./ myyntihinta/kate)

Ähläm: 3/8/5

Kotipizza: 2/10/8

Vierailija
10/49 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen välillä aina käynyt kotipizzassa sitä poropitsaa hakemassa, mutta joka kerta, vaikka menisi eri puljuun, on tympeät myyjät, huono palvelu, täytteiden määrät mitataan minikupeilla ja aina on tiettyjä täytteitä melkein yhden käden sormilla laskettava määrä eli liian vähän.

Mieluummin käyn muutamassa ei-kantasuomalaisten paikassa, puhuvat kyllä hyvin jo suomea, aineet aina tuoreita, täytteet hyviä ja niitä on riittävästi, myös pohjat ovat loistavia. Palvelu aina hyväntuulista. (Pari turkkilaispaikkaa jäi tukematta aiemmin, oska olivat ynseitä). Nykyään heiltäkin saa gluteenittomia pohjia. Joka kerran saan kuitin, joten ei valittamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/49 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten tuo gluteeniton valmistus hoidetaan siellä, onko siellä ihan erikseen sitä varten pöytä, jolla pizzat kasataan, entä miten uuni, vieläkö se kuumassa uunissa oleva venhäjauhojämä voi tarttua gluteenittomaan pizzaan, vai onko eri uunitkin?

Vierailija
12/49 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä mun mielestä kannattaa tukea jos ne oikeesti siellä käyttää vastuullisempia raaka-aineita. Kotimaisia. Ja eikös kotipizzalla ole nykyään myös vegaanipizza? Lihan ja juustontuotanto on kovia ympäristölle, kiva jos löytyy pikaruokapaikka, missä tarjotaan vaihtoehto.

Kotimainen ei ole yhtään sen vastuullisempaa kuin muualtakaan tuotu.

Mitään ei pidä tukea vain sen takia koska se on kotimaista

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/49 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tasainen laatu. Tietää mitä saa. Toki joskus aikoinaan kotipitsallakin oli eri paikkakunnilla selviä eroja siinä miten paljon juustoa laitetaan.

Eli nykyään kun menet kotipitsaan niin tiedät mitä saat. Kuten lähipitseriassa.

Kun menet minne tahansa maan eri pikkupitseriaan niin et voi tietää mitä saat. Kotipitsassa on laatua! Gmmmm gmmm gmmm LAATUA.

Vierailija
14/49 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä kotipizza on hintansa arvonen, eikä se paljo maksa jos harvoin käy. Ne ähläm pizzan on kyllä ihan paskaa, en tajua miten porukka voi niitä syödä. Oon käyny monesti sellasesssa ähläm pizzeriassa mikä on kehuttu ihan pystyyn, pizzapohja on ihan helvetin suolanen ja kaikki mitä siihen päälle laitetaan tulee purkista. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/49 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten tuo gluteeniton valmistus hoidetaan siellä, onko siellä ihan erikseen sitä varten pöytä, jolla pizzat kasataan, entä miten uuni, vieläkö se kuumassa uunissa oleva venhäjauhojämä voi tarttua gluteenittomaan pizzaan, vai onko eri uunitkin?

Ainakin kotipizzassa pitsat paistetaan sellaisessa metallivuoassa. Olettaisin että se myös kasataan siinä. Toki siellä varmasti jauhot pöllyää, että keliaakikkona/vilja-allergikkona en uskaltaisi käydä. Onneksi itsellä ei ihan noin tarkkaa kuitenkaan ole. :)

Vierailija
16/49 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tässä selitys pizzan hinnassa vertailtuna:

(tuotantokust./ myyntihinta/kate)

Ähläm: 3/8/5

Kotipizza: 2/10/8

Kotipizza kusettaa oikein urakalla

Vierailija
17/49 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No suunta mennyt takas kyllä siihen että paskaa lättyä on joka kulmalla. Järkyttävän hintasta. 

Voi toki olla että vaihtelee ravintoloistaki aika paljon. 

Vierailija
18/49 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä kotipizza on hintansa arvonen, eikä se paljo maksa jos harvoin käy. Ne ähläm pizzan on kyllä ihan paskaa, en tajua miten porukka voi niitä syödä. Oon käyny monesti sellasesssa ähläm pizzeriassa mikä on kehuttu ihan pystyyn, pizzapohja on ihan helvetin suolanen ja kaikki mitä siihen päälle laitetaan tulee purkista. 

Kyllä ne tulee purkista ne Kotipizzankin pizzat. Luuletko oikeasti että joku rupeaa niihin tekemään tuoreita raaka-aineita? Se maksaisi ainakin triplasti enemmän jos näin olisi

Vierailija
19/49 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miten tuo gluteeniton valmistus hoidetaan siellä, onko siellä ihan erikseen sitä varten pöytä, jolla pizzat kasataan, entä miten uuni, vieläkö se kuumassa uunissa oleva venhäjauhojämä voi tarttua gluteenittomaan pizzaan, vai onko eri uunitkin?

Ainakin kotipizzassa pitsat paistetaan sellaisessa metallivuoassa. Olettaisin että se myös kasataan siinä. Toki siellä varmasti jauhot pöllyää, että keliaakikkona/vilja-allergikkona en uskaltaisi käydä. Onneksi itsellä ei ihan noin tarkkaa kuitenkaan ole. :)

Ok, kiitos vastauksestasi. :)

Vierailija
20/49 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miten tuo gluteeniton valmistus hoidetaan siellä, onko siellä ihan erikseen sitä varten pöytä, jolla pizzat kasataan, entä miten uuni, vieläkö se kuumassa uunissa oleva venhäjauhojämä voi tarttua gluteenittomaan pizzaan, vai onko eri uunitkin?

Ainakin kotipizzassa pitsat paistetaan sellaisessa metallivuoassa. Olettaisin että se myös kasataan siinä. Toki siellä varmasti jauhot pöllyää, että keliaakikkona/vilja-allergikkona en uskaltaisi käydä. Onneksi itsellä ei ihan noin tarkkaa kuitenkaan ole. :)

Ok, kiitos vastauksestasi. :)

Gluteeniton pohja otetaan pakastimesta ja laitetaan alumiinivuokaan, täytteet otetaan aina avaamattomasta paketista ja tosiaan kasataan eri paikassa kuin muut pitsat.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kahdeksan kolme